18.1.2017

Porvoo valitsi Kuntien Tieran palvelunhallintaratkaisun

Porvoon kaupunki uudistaa parhaillaan palveluprosessejaan. Kehittyvän organisaation sisäinen palvelu luo muutostarpeita nykyisten tietoteknisten valmiuksien ja ratkaisujen kehittämiseksi. Porvoo valitsi Kuntien Tiera Oy:n palvelunhallintaratkaisun tukemaan yhtenäistä vika- ja palveluilmoitusten seurantaa ja raportointia.

Porvoon kaupunki ja Kuntien Tiera ovat sopineet Tiera Palvelunhallinta-ratkaisun toimittamisesta Porvoon Hallintopalvelukeskuksen käyttöön. Porvoon Hallintopalvelukeskus tuottaa kaupunkikonsernille sisäisiä tukipalveluja, kuten palkanlaskenta ja palvelusuhdepalvelut sekä ict-palveluja. Porvoossa hankinnan perusteiksi määritettiin, että keskitetystä ratkaisusta tulee voida uudistaa prosesseja, mahdollistaa loppukäyttäjien helpot itsepalvelutoiminnot ajasta, laitteesta ja paikasta riippumatta sekä tarjota kattavat integraatiorajapinnat tulevaisuuden tarpeisiin.

– Kartoitimme eri vaihtoehtoja sekä teknologioita ja lopulta päädyimme Tieran ratkaisuun. Sopimusneuvottelut etenivät nopeasti ja Tiera huomioi hyvin omistajansa tarpeet. Laadittu sopimus takaa Porvoolle hyvät lähtökohdat käynnistää projekti ja kehittää palvelutuotantoaan heti vuoden alusta, summaa Porvoon Hallintopalvelukeskuksen johtaja Marith Kullström.

Tiera Palvelunhallinta-ratkaisu mahdollisti Porvoolle välittömän käyttöönottoprojektin aloittamisen.

–  Meillä on aktiivinen ja tehokas yhteistyö sovellustoimittajan kanssa ja pystymme aloittamaan useita käyttönottoprojekteja rinnakkain omistajien keskuudessa. Aihe on kuntakentässä nyt erittäin ajankohtainen, kun kunnissa huomioidaan sisäisten toimintojen kehittämistä ja uudelleen järjestämistä tulevaa sote- ja maakuntauudistusta tukemaan. Tarjoamme edistyksellistä ratkaisua kilpailukykyiseen hintaan, summaa Tieran käyttäjäpalveluiden liiketoimintapäällikkö Jyri Lehtonen.

Lisätietoja:

Porvoon hallintopalvelukeskus
Johtaja, Marith Kullström
marith.kullstrom@porvoo.fi tai gsm 040 578 8880

Kuntien Tiera Oy
Tiera Käyttäjäpalvelut, liiketoimintapäällikkö Jyri Lehtonen
jyri.lehtonen@tiera.fi tai gsm 044 907 2464