10.5.2022

Hyödynnä joustavat ja valmiiksi kilpailutetut tele­operaattoripalvelut

  • Onko teleoperaattoripalveluiden kilpailuttaminen jälleen ajankohtaista?
  • Tai koetko, että käytössänne on tarpeitanne vastaavat palvelut?
  • Ehkä olet mukana rakentamassa uutta hyvinvointialuetta ja tarvitsette uuden organisaation käyttöön monipuoliset operaattoripalvelut?

Tiera puhe+data tuo kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden käyttöön kattavat ja joustavat teleoperaattoripalvelut valmiiksi kilpailutettuna.

Dynaamisen hankintamenettelyn (DPS) kautta kuntatoimijat ja hyvinvointialueet voivat hyödyntää matkapuhelinverkon liittymä-, liikenne- ja mobiilidatapalveluita sekä näiden käyttöä täydentäviä muita teleoperaattoripalveluita.

Dynaaminen hankintajärjestelmä on puitejärjestelyä joustavampi sopimus, joka mahdollistaa paremmin mm. asiakaskohtaiset räätälöinnit. Näin pystytään huomioimaan esimerkiksi alueelliset kuuluvuuserot ja palvelemaan asiakkaita paremmin.

Toteutamme minikilpailutukset puolestanne veloituksetta

Käytännössä dynaaminen hankintajärjestelmä tarkoittaa sitä, että Tiera toteuttaa asiakkaidensa puolesta minikilpailutukset veloituksetta, ja asiakkaat voivat liittyä voimassa olevaan sopimukseen milloin tahansa.

Dynaaminen hankintajärjestelmä mahdollistaa asiakkaiden joustavan mukaantulon, ja he pystyvät myös joustavammin hyödyntämään sopimusta, joka on viisi vuotta voimassa. Mukana hankintajärjestelmässä on kaikki suurimmat teleoperaattorit.

Lue lisää palvelustamme ja ole yhteydessä, niin varataan tiivis läpikäynti ja varmistetaan, että käytössänne on tarvitsemanne teleoperaattoripalvelut!