10.12.2018

Haluatko mukaan Tiera-verkostoon? Osakeanti päättyy 31.12.2018

Onko organisaationne jo Tieran osakas?
Haluatteko mahdollisuuden hyödyntää valmiiksi kilpailutettuja ICT-ratkaisuja arjen ja toiminnan kehittämisen tukena?

Kuntien Tiera Oy on yli 300 kuntatoimijan omistama osakeyhtiö, joka kehittää kuntien, kaupunkien ja maakuntien ICT-palveluja verkostomaisesti yhteistyössä omistaja-asiakkaiden sekä muiden julkisten- ja kaupallisten toimijoiden kanssa. Tarjoamme laadukkaita ja tuotteistettuja ICT-palveluita asiakkaidemme sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Toimimme omistajiemme sidos- ja yhteishankintayksikkönä. Omistajuus on asiakkuuden edellytys. Jotta saatte palvelumme käyttöönne valmiiksi kilpailutettuna, kuntaorganisaationne on oltava Tieran omistaja.

Osakeyhtiörakenne mahdollistaa kaikille kuntatoimijoille joustavan liittymismahdollisuuden. Osakkeita voivat merkitä kunnat, kuntayhtymät sekä muut kuntakonsernien itsenäiset juridiset yksiköt, kuten kuntaomisteiset yhtiöt, jotka ovat hankintalain mukaisia hankintayksiköitä. Kunnat merkitsevät osakkeita yhden kymmentä asukasta kohden ja kuntaomisteisille osakeyhtiöille on omat merkintäehdot.

Kunta pääsee Tieran omistajaksi merkitsemällä vähintään yhden osakkeen kymmentä kuntalaista kohden. Osakkeen hinta on 2 € ja näin olleen esimerkiksi n. 10 000 asukkaan kunnan osakkeenmerkintähinta on vain 2000 € ja 50 000 asukkaan kunnan 10 000 €.
Kuntayhtymien ja kuntaomisteisten yhtiöiden osalta merkittävien Tiera-osakkeiden määrä saadaan jakamalla toimintakulut luvulla 65 000. Osakkeen hinta on 2 €.

Lisätietoja omistajuudesta ja omistajaksi liittymisestä talous- ja henkilöstöjohtaja Arto Vainiomäeltä tai johdon assistentti Anu Lambergilta.