5.6.2023

Digia Finland Oy ja Innofactor Software Oy voittivat kilpailutuksen Tiera 365 -kokonaisuuden osiossa Dynamics ERP

Tiera 365 -palveluun kuuluvat lisenssien lisäksi kattavat Microsoftin tuotteiden käyttöönottoa ja käyttöä tukevat asiantuntijapalvelut. Nämä asiantuntijapalvelut Tiera kilpailuttaa kevään aikana viitenä eri kokonaisuutena:

  1. M365 Moderni työ (Teams, Intranet, yms.)
  2. Microsoft Azure ja tietoturva
  3. Koulutuspalvelut
  4. Dynamics 365 CRM ja Power Platform
  5. Dynamics ERP

Kokonaisuuden viisi Microsoft Dynamics 365 ERP:n (Enterprise Resource Planning) ja Power Platformin (toteutukset ERP:hen liittyen) kilpailutus on saatu päätökseen. Palvelu koostuu esimerkiksi käyttöönotoista, ylläpidosta, jatkuvista palveluista ja muutoshankkeisiin tehtävistä kehitystyöstä. Tiera teki sopimuksen kahden tarjouskilpailun voittaneen toimittajan Digia Finland Oy:n ja Innofactor Software Oy:n kanssa. Näiden sopimuksien myötä voimme tarjota kunnille ja hyvinvointialueille laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä Dynamics ERP ja Power Platform -asiantuntijapalveluita. Kahden toimittajan valinta varmistaa asiantuntijoiden saatavuuden kaikenkokoisille ja samanaikaisille projekteille. 

”Olemme iloisia yhteistyön laajenemisesta myös tälle osa-alueelle. Tuomme luotettavat ja edistykselliset toiminnanohjauspalvelumme valmiiksi kilpailutettuna Tieran ja sen omistaja-asiakkaiden käyttöön. Toimituksiemme ja palveluidemme keskiössä on aina asiakkaiden älykkään liiketoiminnan kehittäminen. Autamme tunnistamaan ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia, esimerkkinä mm. tekoäly. Microsoft-teknologiat tarjoavat parhaan mahdollisen alustan siihen, että kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden toiminta ja tuottavuus saadaan vietyä uudelle tasolle”, kertoo Digian liiketoimintajohtaja Jarkko Savolainen.

Innofactorin toimitusjohtaja iloitsee mahdollisuudesta jatkaa palvelun toimittajana:

”Innofactor on yksi Suomen johtavia kaupunkien ja kuntien digitalisaatiokumppaneita. On mahtavaa jatkaa yhteistyötä Tieran omistajaorganisaatioiden kanssa ja näin taata nykyisten asiakassuhteiden jatkuvuus. Sopimuksen myötä pääsemme toimittamaan Microsoftin teknologiaan perustuvaa Innofactorin digipalvelukokonaisuutta Tieran omistajakunnille helpottamaan ja parantamaan kuntalaisten arkea sekä tekemään kuntatyöstä entistä sujuvampaa”, sanoo toimitusjohtaja Sami Ensio.