27.06.2024

Toimintaympäristö on murroksessa – Tieran ja Capfulin yhteinen tilaisuus kuntien digitaalisesta tulevaisuudesta

Tervetuloa ajankohtaiseen kunta-alan tilaisuuteen 27.6. SuomiAreenan ohessa!

Meillä Tiera ja Capful on ilo kutsua teidät ajankohtaiseen tilaisuuteen Suomen kesän mielenkiintoisimman tapahtuman SuomiAreenan ohessa. 

Torstaina 27.6. klo 8.30 – 10.00 Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Tilaisuudessa keskustellaan kuntien toimintaympäristön tulevaisuudesta, yhteiskuntaa kohtaavista muutoksista ja niiden vaikutuksista kuntien digitalisaation johtamiseen. Teemoja käydään läpi konkreettisten kuntaesimerkkien avulla: Joensuun skenaariot, Sipoon strategisten vaihtoehtojen prosessi, Sastamalan ja Inkoon Digitiekarttatyöskentely ja Digitiekarttojen toimeenpano ja digijohtamisen tuki.

Miten ennakointi, strategia ja digitalisaatio yhdistetään kuntajohtamista helpottavaksi kokonaisuudeksi? Lue lisää tuoreesta artikkelista ja tule paikan päälle kuulemaan sekä keskustelemaan aiheesta.

Kunnat elävät keskellä voimakasta muutosta. Vihreä siirtymä, turvallisuusympäristön muutokset, TE-uudistus, elinvoiman kehittäminen – kaikki nämä teemat edellyttävät hyvää ymmärrystä toimintaympäristön tulevaisuudesta. Jotta kunnassa voidaan tehdä oikeita ja kauaskantoisia päätöksiä on oltava hyvä kuva siitä mitä näillä eri aloilla on tapahtumassa tulevaisuudessa. 

Mielenkiintoinen ohjelma koostuu kahdesta pääpuheenvuorosta: 

Capfulin vanhempi partneri Kimmo Kivinen ja vanhempi neuvonantaja, Katja Kolehmainen kertovat strategista päätöksentekoa tukevan ennakointityön konkreettisista työkalusta ja hyödyistä.

Tieran digikonsultoinnin johtava konsultti Juha Aaltonen kertoo miten rakennetaan reaktiivisesta tietohallinnosta proaktiivinen digikehittäjä yhdessä toimialojen kanssa.

Ohjelma kokonaisuudessaan:

  • Tervetulosanat: Tiera & Capful
  • Tulevaisuuslähtöinen strategiatyö – Kimmo Kivinen ja Katja Kolehmainen, Capful
  • Digivisiosta tiekartan toimeenpanoon ja seurantaan – Juha Aaltonen, Tiera 
  • Keskustelua

Tilaisuudessa tarjotaan maittava aamiainen. 

Tervetuloa ajankohtaiseen tilaisuuteen 27.6.!