TieraCafé webinaari 21. ja 23.10. – Varmista O365-ympäristösi turvallisuus

Tiera Toimisto -palvelukokonaisuus tarjoaa kuntatoimijoille aiempaa tehokkaammat ja kattavammat toimistoviestintäpalvelut. Tiera Toimisto tukee tietotyön tekemistä ja sen kehittämistä organisaatioissa. Kokonaisuuteen kuuluvat helpot Microsoftin viestintä- ja ryhmätyöratkaisut sekä markkinoiden johtavat salausratkaisut. Omistajien käytettävissä ovat myös monipuoliset asiantuntija- ja tukipalvelut.

Nyt järjestämme yhdessä yhteistyökumppanimme Atean kanssa kaksi webinaaria Tiera Toimiston käyttäjille ja sen mahdollisuuksista kiinnostuneille.

TieraCafé -webinaari 21.10. klo 8.15 – 9.00
Varmista O365-ympäristösi turvallisuus

Microsoft Office 365-ympäristöön kohdistuvat tietoturvauhat ovat muuttuneet merkittävästi. Palvelu itsessään on turvallinen, mutta onko organisaationne ympäristön konfigurointi ajantasainen sekä erilaiset turva-asetukset ja -toiminnot otettu käyttöön?

Tervetuloa ke 21.10. klo 8.15 järjestettävään webinaariin kuulemaan miten voimme suojata organisaationne O365-ympäristön mahdollisimman tehokkaasti tunnusten kalasteluilta ja tietomurroilta.

Webinaarissa esitellään Tiera Toimisto -palvelun yhteistyökumppani Atean tietoturva-palvelua, jonka avulla saat ymmärryksen oman organisaatiosi O365-ympäristön nykytilanteesta ja tiekartan kuinka suositusten mukainen ympäristön saavutetaan. Tietoturva-asiantuntijan tekemä arviointi perustuu parhaisiin käytäntöihin sekä Kyberturvallisuuskeskuksen julkaisemaan suositukseen.

Tilaisuus on suunnattu kuntatoimijoiden tietohallinnosta vastaaville sekä Office 365 ja/tai Tiera Toimisto -palvelun pääkäyttäjille. Webinaarin asiantuntijaosuudesta vastaa Atean Tietoturvakonsultti Sami Paju.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 20.10. klo 15 mennessä tästä >>

TieraCafé -webinaari 23.10. klo 8.15 – 9.00
Kaikki irti Microsoft Offce 365 -ympäristöstä

Koetko, että käytössänne oleva Microsoft Office 365 -ympäristö on liian iso pala kakkua eikä organisaationne hyödynnä kaikkia sen tarjoamia mahdollisuuksia modernin työnteon tukena?

Tervetuloa Tieran ja Atean yhteiseen webinaariin kuulemaan miten organisaationne voi hyödyntää Tiera Toimisto -palvelua mahdollisimman tehokkaasti ja saada käytettävissä olevat hyödyt irti pilvipalveluista. Tilaisuuden aikana syvennytään Microsoftin pilvipalvelujen tuomiin mahdollisuuksiin ja hyötyihin avaten palvelujen yksityiskohdat ja käytännön sovellukset.

Nauti aamukahvia ja kuulet samalla miten tuotteistettu Tiera Toimisto -työpaja voisi auttaa organisaatiotanne selkeyttämään pilvipalvelujen mahdollisuuksia ja hyötyjä.

Tilaisuus on suunnattu kuntatoimijoiden tietohallinnosta vastaaville sekä Office 365 ja/tai Tiera Toimisto -palvelun pääkäyttäjille. Webinaarin asiantuntijaosuudesta vastaa Atean Tuottavuuskonsultti Terhi Palin.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 22.10. klo 15 mennessä tästä >>