Tiera Verkkokauppa -roadshow Turussa 25.4. ja Tampereella 27.4. – tule mukaan!

Tervetuloa tutustumaan entistä laajempaan Tiera Verkkokauppaan!

Tiera Verkkokaupan valikoima on laajentunut entisestään uuden kilpailutuksen myötä, ja nyt asiakkaillamme on entistä paremmat mahdollisuudet hankkia tarvitsemansa ICT-laitteet ja -ratkaisut valmiiksi kilpailutettuina. Tiera Verkkokauppa on Suomen laajin yhdistetty it-laite, -ohjelmisto- ja palvelusopimus ja se sisältää yli 250 000 tuotetta ja mukana on jo 96 kuntatoimijaa.

Järjestämme yhteistyössä Atean ja yhteistyökumppaneidemme kanssa Tiera Verkkokaupppa -roadshown Turussa ja Tampereella.

Tilaisuuksissa kuulet Tiera Verkkokaupan valikoimauudistuksen lisäksi ajankohtaisista tietosuoja- ja tietoturvateemoista. Esittelemme mm. Microsoftin ratkaisuja, jotka ovat turvallisempia kuin koskaan. Atean tietosuoja-asiantuntijat kertovat tulevasta EU:n tietosuojauudistuksesta ja kuinka siihen voidaan valmistautua. Lisäksi kerromme Lenovon tietoturvallisista päätelaiteratkaisuista sekä oppilaitos- että SOTE-puolelle, ja kuinka saatte Cisco Merakin nykyaikaisia, dynaamisista ja turvallisista dataverkoista kaikki hyödyt irti. Esittelyssä myös Samsungin tietoturvalliset mobiililaitteet sekä infonäyttöratkaisut.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan valitsemallesi paikkakunnalle 18.4.2017 mennessä!
Voit myös ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön organisaatiostasi. Ennen tilaisuuden alkua olet tervetullut nauttimaan herkullisen aamiaisen. Aamupäivä päätetään lounaaseen.

  • Tiera Verkkokauppa -Roadshow Turussa ti 25.4. klo 8.00 – 12.00
    Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, 20100 Turku
  • Tiera Verkkokauppa -Roadshow Tampereella, to 27.4. klo 8.00 – 12.00
    Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43, 33100 Tampere

Lämpimästi tervetuloa!