Tavataan RAFOssa 5.-7.2.2020!

Kuntaliiton rahoitus- ja johtamisfoorumi järjestetään taas 5.-7.2.2020.

Tiera on mukana edellisvuosien tapaan omalla esittelypisteellä sekä toimitusjohtajamme Jyrki Halttusen puheenvuorolla: Vaikuttavat ICT-palvelut ja digiratkaisut toiminnan uudistamisen tukena. Tieralaisia on tapahtumassa mukana kymmenkunta, ja olemme sopineet jo paljon yhteistyötapaamisia tilaisuuteen. Olethan ehtinyt sopia kanssamme treffit?

Toimintamallien uudistaminen, tiedolla johtaminen ja kuntatalouden kestävyyden turvaaminen sekä digitalisaatio nousevat tänä vuonna RAFOssa teemoina niin keskusteluissa kuin puheenvuoroissakin. Digitalisoinnissa kunnat kohtaavat samankaltaisia haasteita riippumatta kunnan lähtötilanteesta. Uudet teknologiat, niiden valinta ja hyödyntäminen vaativat usein erityisosaamista, jota harvasta kunnasta tai yhdeltä toimittajalta löytyy.

Kuntaliitto ja Tiera tavoittelevat pitkäjänteistä yhteistyötä kuntien ICT-palveluiden ja digitalisaation edistämisessä käynnistämällä yhteistyöprojektin kuntien digitalisaation edistämiseksi 2020-2021. Tavoitteena on saada uudenlaista tukea ja malleja kuntien toiminnan ja kyvykkyyksien kehittämiseen. Yhteisen kehitystyön tavoite on palvella koko kuntakenttää. Lue lisää täältä.

Teemme työtä myös tulevaisuuden fiksujen kaupunkien ja kuntien eteen. Järjestämme aiheesta
Smart City kaksipäiväisen tapahtuman 12.-13.3.2020.

Toivottavasti tapaamme Rafossa vaikuttavan yhteistyön merkeissä!