Tiera Smart City 11.-12.3.2020

Tervetuloa Tieran Smart City -tapahtumaan 11.-12.3.2020!

Paikka: Helsinki, HTC Ruoholahti, Pinta-talo, auditorio Kolumbus
Katso tapahtuman ohjelma täältä.

Älykkäät kaupungit tuottavat fiksuja palveluita  – tule mukaan ja osallistu!

Smart City yhdistetään monesti teknologiaan, mutta se on ennen kaikkea elämisen helppoutta ja hyvinvointia kestävässä yhteiskunnassa. Toisaalta teknologiakehitys tuottaa uudenlaisia mahdollisuuksia, joita hyödyntämällä kaupungit voivat ratkoa ongelmia.

Tule mukaan Kuntien Tieran tilaisuuteen, jossa luodaan katsaus Smart City -palveluiden tarjontaan yhdessä Tieran kumppanien kanssa. Tilaisuudessa esitellään erilaisia lähestymistapoja ja mahdollisuuksia tämän hetken kehitystrendeissä. Tavoitteena on ennen kaikkea kertoa ratkaisuista joiden avulla kaupungit voivat tuottaa fiksuja palveluita kuntalaisten hyväksi.

Smart City syntyy, kun uusia keinoja ja käytäntöjä hyödynnetään ongelmien hillitsemiseksi ja elämänlaadun parantamiseksi samalla säästäen aikaa, rahaa ja resursseja.

Älykkäiden kaupunkien määrittelyssä ja luokittelussa yhdeksi standardiksi on tullut jako kuuteen fiksuusalueeseen:
1. fiksu hallinto (Smart Governance) 2. fiksut kaupunkilaiset (Smart People) 3. fiksu eläminen (Smart Living) 4. fiksu liikkuvuus (Smart Mobility) 5. fiksu talous (Smart Economy) 6. fiksu ympäristö (Smart Environment).

Älykäs kaupunki pyrkii fiksuuteen ICT teknologiaa ja dataa hyväksikäyttäen näiden alueiden saralla.

Tilaisuus on tarkoitettu kaupunginjohtajille, toimialajohdolle, tietohallintojohtajille, kehitysjohtajille sekä kaikille niille, jotka kehittävät kaupungin palveluita.

Aika: klo 9-14 molempina päivinä
Ohjelma: Puheenvuorot
Paikka: Helsinki, HTC Ruoholahti, Tammasaaren.k 1, Pinta-talo, auditorio Kolumbus

Mikäli haluat ilmoittautua vielä tilaisuuteen, ota yhteyttä meihin.

Tilaisuus järjestetään Helsingin Ruoholahdessa, HTC Helsingin Pinta-talossa (Tammasaarenkatu 3, 00180 Helsinki). Tilaisuus on maksuton.


Tervetuloa verkostoitumaan ja innostumaan!

Seuraa meitä LinkedIn:ssä ja pysy ajantasalla.

Saapumisohjeet Helsingin Ruoholahteen:

Suosittelemme ensisijaisesti saapumaan HTC Helsingin Pinta-talolle julkisilla kulkuneuvoilla, sillä tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on rajallisesti maksullisia pysäköintipaikkoja.

Ruoholahden metroasema sijaitsee n. 650 m päässä ja raitiovaunu 8 pysähtyy n. 200 m päässä Länsisatamankadulla. Lähettyvillä on myös bussipysäkkejä. Katso tarkemmat reittiohjeet ja -aikataulut HSL:n Reittiopas-palvelusta.

Jos saavut omalla autolla, maksullisia parkkipaikkoja löytyy Tammasaarenkadun ympäristöstä mm. Kaapelitehtaan edestä ja takaa sekä n. 500 metrin päässä sijaitsevasta Ruoholahden kauppakeskuksesta.