15.07.2022

DigiOne esiintyy SuomiAreenassa

Keskustelemme heinäkuun 15. päivänä klo 13-13.45 Porissa Asiantuntijakeskus BEPOP -lavalla SuomiAreena -tapahtumassa siitä, millaisia digitaalisia palveluita luotaisiin, jos koulu keksittäisiin tänään. Koulutus on suuren muutoksen keskellä ja DigiOne-hanke kehittää ratkaisuja siihen, miten voisimme muutoksen myötä kehittää opetusta ja oppimiskokemusta entistä paremmaksi.

Kouluissa digiloikattiin verkkoon yhdessä yössä. Siirtymä oli prosessi, jossa eri sovelluksia yhteensovitettiin lennosta. Nyt on aika miettiä, mistä rakentuvat suomalaisten koulujen oppimista ja hyvinvointia tukevat digitaaliset puitteet oppilaalle, opettajalle, huoltajille ja koulutuksenjärjestäjille. 

Lavalle nousevat DigiOnen hankejohtaja Kirsi Lehto, Tieran johtaja Kari Hyvönen, Jyväskylän kaupungin sivistyspalveluiden kehittämispäällikkö Tuija Rasinen sekä hankkeen pedagoginen asiantuntija Markus Humaloja.

Tervetuloa Poriin kuuntelemaan, miten uudistamme opetusta ja nostamme oppijan kaiken keskiöön!

Mikäli et pääse poriin, voit katsoa ohjelman MTV Katsomosta: SuomiAreena: Jos koulu keksittäisiin tänään, millaisia digitaalisia palveluita luotaisiin? – katso maksutta MTV Katsomossa