Tiera RPA ohjelmistorobotiikka
Avoimen lähdekoodin palvelu
Tiera RPA on ISO27001 -sertifioitu 100 % RaaS-palvelu konsernitason korkean käytettävyyden ja tietoturvan automaatio- ja tekoälypalveluiden toimittamiseen. Se on kattava avoimen lähdekoodin ohjelmistorobotiikkaratkaisu, joka käsittää ohjelmistorobotiikkaan täysin integroituneena palveluna kaksisuuntaiset robottipuhelut ja tekstiviestipalvelut.
Ohjelmistorobotiikka ei vaadi koodausta tai muutoksia tietojärjestelmiin ja se voi perustua standardoituun työnkulkuun tai tekoälyn avulla toteutettuun itseoppivaan ohjelmistoon. Palveluun kuuluu järjestelmän käyttöönottoon, käyttötukeen ja koulutukseen liittyviä asiantuntijapalveluita sekä ohjelmistorobotiikkaan liittyvää muuta kehitystyötä.
Ohjelmistorobotiikalla automatisoidaan ensisijaisesti aikaa vieviä rutiiniprosesseja ja sitä voidaan hyödyntää mm. talous- ja palkkahallinnossa, henkilöstöhallinnossa, asiakaspalvelussa, tilaus- ja sopimushallinnassa, järjestelmien integraatioissa sekä datan ja sisällön koostamisessa ja tarkastuksissa. Se tehostaa työtä parhaimmillaan jopa 80 %.
Ratkaisun keskeisimmät ominaisuudet:
- Skaalautuvat, korkean käytettävyyden käyttöpalvelut ja toimintaympäristöt
- Käyttöpalvelut automatisoidussa 24/7 seurannassa ja valvonnassa
- Käyttöympäristön ja istuntojen tapahtumien kattava lokitus
- Verkkoportaalipalvelu, jonka kautta käyttäjien ja muiden luvitettujen sidosryhmien on helppoa ja turvallista seurata robottien toimintaa, robottityöasemien kuormitusta sekä tehdä raporttipoimintoja. (esim. Robottitehtävien käynnistymisen, ajoajat, virheet yms.)
- Avoimen lähdekoodin ratkaisu
- Mahdollista hyödyntää myös kaupallisia robotiikka-, automaatio- ja tekoälykomponentteja
- Asiakasyhteinen robottikirjasto
- Määrämuotoiset ja dokumentoidut uudelleenkäytettävät robottikomponentit
- Mahdollistaa puhelin- ja chat-robottien toteuttamisen, orkestroimisen ja hallinnan osana automaatiokokonaisuutta
Ratkaisun keskeisimmät hyödyt:
- Manuaalisen työn korvaaminen
- Läpimenoajaltaan nopeammat prosessit ja laadukkaammat lopputulemat
- Aidosti mitattava vaikuttavuus
- Aika- ja paikkariippumattomuus
- Data kattavasti jäsennellyssä muodossa
- Lisää tietoa automatisoituun päätöksentekoon
- Mahdollistaa vanhentuneista legacy-järjestelmistä luopumisen
- Datamigraatiot ilman kalliita API-rajapintoja
- Virheiden välttäminen
- Automatisoitu massaviestintä
- Koodin oikeudet säilyvät aina asiakkaalla
- Toimittajariippumaton
Bright Skills -modulaarinen valmennus
Tiera tarjoaa asiantuntijapalveluna Bright Skills -valmennusohjelman, joka koostuu kahdeksasta modulaarisesta osasta auttaen organisaatioita kehittämään ohjelmistorobotiikan strategiaa, tunnistamaan automaatiokohteita sekä hallitsemaan robottien toimintaa tehokkaasti.
Moduulien sisällöt:
- Oivalla – Kirkasta RPA-strategia ja -visio: Aloitusmoduuli, jossa osallistujat saavat selkeän käsityksen ohjelmistorobotiikan roolista organisaatiossa ja oppivat asettamaan realistisia tavoitteita.
- Ymmärrä – Tunnista tehtävät ja selkeytä laajuus: Opitaan tunnistamaan tehtävät, joissa automaatio voi tuoda merkittäviä hyötyjä, sekä dokumentoimaan prosessit tehokkaasti.
- Toteuta – Automatisoi prosessit ja tehtävät: Syvennytään automaation käytännön toteutukseen ja prosessien optimointiin Lean-periaatteita hyödyntäen.
- Hallitse – Ohjaa robottien toimintaa: Tämän moduulin avulla osallistujat oppivat johtamaan robotiikkaprosesseja ja arvioimaan niiden tuottamat hyödyt.
- Johda tiedolla – Kokonaiskuvaa ja muutosta: Muutoksen johtaminen ja sen vaikutusten hallinta on avain onnistuneeseen automaatiokulttuuriin organisaatiossa.
- Valvo – Monitoroi ja seuraa robottien toimintaa: Robottien toiminnan jatkuva seuranta ja poikkeustilanteisiin varautuminen varmistavat automaation sujuvuuden.
- Valitse – Tarpeisiisi vastaava teknologiaratkaisu: Opitaan arvioimaan ja valitsemaan oikeat teknologiaratkaisut automaatioprojekteihin.
- Varmista – Ennakoi, varmista ja hallitse riskejä: Riskienhallinta ja tietoturva ovat avainasemassa automaation onnistumisessa.
Bright Idea -työpaja
Bright Idea -työpajoissa käydään läpi ohjelmistorobotiikan perusteita, tunnistetaan automaatiokohteita prosessilouhinnan keinoin, validoidaan tulokset ja vertaillaan hyötyjä seuraavilla mittareilla: tyytyväisyys, tuottavuus, toteutettavuus ja määriteltävyys. Työpajojen tuloksena asiakas saa hyvän käsityksen, mitkä prosessit kannattaa automatisoida ensimmäiseksi suurimman hyödyn saamiseksi.