Kun tietotekniikka ja ICT-palvelut kehittyvät huimaa vauhtia, ja paineet kustannustehokkuudesta kasvavat, ICT-infran ulkoistaminen on yhä järkevämpi ratkaisu. Päätös ulkoistamisesta ei ole kuitenkaan aina helppo. Monessa organisaatiossa mietitään ICT:n järjestämisen tulevaisuutta ja Tieran Infrakonsultointi auttaa päätöksenteossa. Annamme puolueettoman analyysin siitä, miten organisaatiosi ICT-infraa kannattaisi kehittää ja miten.

Asiantuntijoidemme arvion voi pyytää joko koko infrapalveluiden kokonaisuudesta tai tietystä osa-alueesta, kuten käytettävyyspalveluista tai pilvipalveluista. Analyysi osoittaa saavutettavat kustannushyödyt verrattuna nykytilanteeseen. Samalla voimme tehdä asiakkaan toivomia kehityssuunnitelmia infran eri osa-alueista.

Hyödynnä objektiivinen selvitys päätöksenteon tukena

Tieran Infrakonsultoinnin selvitykset ovat kaikin tavoin objektiivisia: konsultointi on täysin riippumaton muista Tieran infrapalveluista, eikä se sido asiakasta Tieran tarjoamiin muihin palveluihin.

Arvioinnin jälkeen asiakkaan on helppo muodostaa näkemys siitä, miten ICT-infrapalveluiden kanssa olisi järkevintä edetä: kannattaako infra ulkoistaa kokonaisuudessaan vai ainoastaan osia siitä, ja miten infran eri osa-alueita tulisi kehittää parhaan mahdollisen hyödyn ja tahtotilan saavuttamiseksi. Objektiivinen selvitys auttaa myös kartoittamaan kilpailukykyisimmät palveluntuottajat.