joulukuu 2020

Varmista O365-ympäristösi turvallisuus – hyödynnä kampanjaetu!

Järjestimme kumppanimme Atean kanssa lokakuun lopussa Tiera Toimisto -palvelun asiakkaille suunnatun tietoturva-webinaarin, joka sai kiitosta. Nyt jatkammekin webinaariin liittynyttä tietoturvakartoituksen kampanjaa vuoden loppuun, jotta kaikki halukkaat ehtivät hyödyntää edun.

Tiera Toimisto -palvelukokonaisuus tarjoaa kuntatoimijoille aiempaa tehokkaammat ja kattavammat toimistoviestintäpalvelut. Tiera Toimisto ja sen M365-työkalut tukevat tietotyön tekemistä ja sen kehittämistä organisaatioissa. Erityisesti tänä vuonna uudenlaiset työnteon tavat ovat nousseet nopeasti monen organisaation huomion kohteeksi, kun korona-pandemia pakotti työyhteisöt etätyöhön. Samaan aikaan tietoturva on noussut aiempaa merkittävämpään rooliin ja organisaatioiden tietoisuuteen.

Microsoft Office 365 -ympäristö on itsessään turvallinen, mutta siihenkin kohdistuvat tietoturvauhat ovat muuttuneet merkittävästi. Siitä syystä palvelusta vastaavien henkilöiden kuntaorganisaatioissa on oltava aiempaa varmempia palvelun ajantasaisuudesta sekä huolehdittava tarvittavien asetuksien ja toimintojen käyttöönotosta.

Tietoturvakartoitus kertoo nykytilan ja miten tavoitetila saavutetaan – hyödynnä etu!

21.10.2020 järjestetyssä webinaarissa kerroimme, miten kuntaorganisaatioiden 0365-ympäristöä voidaan suojata mahdollisimman tehokkaasti tunnusten kalasteluilta ja tietomurroilta. Esittelimme myös kumppanimme Atean tietoturva-palvelua, jonka avulla organisaatio saa ymmärryksen oman O365-ympäristön nykytilanteesta, sekä tiekartan kuinka suositusten mukainen ympäristö saavutetaan.

Jos et päässyt mukaan webinaariin tai et ole vielä hyödyntänyt etua, tarjoamme mahdollisuuden tietoturva-asiantuntijan tekemään arviointiin vuoden loppuun saakka. Tarjoamme Atean toteuttaman O365 Tietoturvakartoituksen hintaan 250 € (ALV 0%).

Tietoturva-asiantuntijan tekemä arviointi perustuu parhaisiin käytäntöihin sekä Kyberturvallisuuskeskuksen julkaisemaan suositukseen. Jos et ole Tiera Toimisto -palvelun asiakas, sinulla on mahdollisuus myös hyödyntää kevennettyä Tiera Toimisto -sopimusta koskien pelkästään asiantuntijapalveluita.

Kysy lisää asiakasvastaaviltamme ja varataan aika arviointiin!