joulukuu 2020

Tieran vuosi 2020 oli vahvan kasvun ja kehittämisen vuosi

Kulunut vuosi on ollut meille kaikille hyvin poikkeuksellinen, mutta samalla myös Tieran merkkivuosi. Juhlistimme 10-vuotista taivaltamme Kuntamarkkinoilla viime syyskuussa. Tierasta on kasvanut kymmenessä vuodessa yli 340 kuntatoimijan omistama inhouse-yhtiö. Olemme Yhteiskunnallinen yritys, jonka asukaspeitto on jo pitkälti yli 4 miljoonaa kansalaista.

Takana on myös erittäin vahva kasvun vuosi talouden näkökulmasta. 2020 on Tieran tähänastisen historian vahvin tilikausi ja koronasta huolimatta liikevaihtomme kasvaa yli 20% edellisvuoteen verrattuna.

Tieran lisäarvo muodostuu kuntatoimialalle suunnitelluista palveluista ja ratkaisuista, joiden avulla omistaja-asiakkaamme pystyvät uudistamaan ja digitalisoimaan omaa toimintaansa sekä parantamaan asukkailleen ja asiakkailleen tuotettavia palveluita. Tieran tavoitteena on tuottaa kuntakentälle vuositasolla miljardin euron vaikuttavuushyödyt vuonna 2023.

Tierasta on vuosien varrella kasvanut kuntakentän johtava ICT-kumppani. Eri kokoiset kunnat ulkoistavat ICT-palvelunsa Tieralle voidakseen keskittyä toiminnan kehittämiseen ja digitalisaation edistämiseen. Toimintaympäristön muutos vaatii digitaalista valmiutta kestäviltä kunnilta, ja Tiera tarjoaa ICT-peruspalveluiden lisäksi kuntatoimijoiden sekä kuntalaisten tarpeita palvelevat modernit digiratkaisut. Muutoksen tukena omistaja-asiakkaidemme käytettävissä ovat monipuoliset asiantuntijapalvelumme.

Kuluneen vuoden aikana olemme käynnistäneet ja toteuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa useita kehitysprojekteja, joihin voit tutustua tarkemmin Kuntamarkkinoille tekemästämme Tieran 10 vuotta ja 10 tarinaa -videolta tai alla olevista artikkeleista.

Juuri alkanut 2020-luku on digitalisaation ja vaikuttavuuden vuosikymmen – jatketaan tuloksellista yhteistyötä kuntakentän toiminnan uudistamiseksi.

Lue lisää: