elokuu 2020

Aloita syksy hyvinvoinnin merkeissä Tiera Vire -tarjouksen avulla!

Pitkän ja poikkeuksellisen kevään jälkeen on kunnissa ja organisaatioissa vietetty kesää ansaitusti rentoutuen. Kesän päätteeksi on hyvä muistutella mieliin Tieran Hyvinvointipalvelujen uusin tulokas – Tiera Vire.

 

Järjestämme Tiera Vire webinaarin 28.8. klo 13-14 – strateginen pääkäyttäjäpalvelu ja kuntien tarpeet  Ilmoittaudu mukaan >>

 

Tiera Vireen avulla voidaan syksyllä jatkaa kesällä kenties jo aloitettua hyvinvoinnin ammentamista niin kunnan asukkaille kuin omille työntekijöillekin.

Helpottaaksemme kuntien tärkeintä tehtävää: kuntalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä, olemme kilpailuttaneet omistaja-asiakkaillemme mahtavan työkalun: Tiera Vireen.

Tiera Vire -sovelluksen lanseeraus perustui asiakastarpeeseen kentältä; hyvinvoinnin edistämiseen haluttiin digitaalinen työkalu. Haasteeksi on asiakaskunnassamme on kuitenkin koettu se, ettei välttämättä tiedetä, miten niin laajasti eri kunnan toimialueille sopivaa työkalua voitaisiin hallinnoida kunnan sisällä.

 

Pääkäyttäjäpalvelu käytön tueksi

Hyviä Tiera Vire-käyttökokemuksia on kertynyt jo edelläkävijäkunnista. Palvelun käytön tueksi on lanseerattu myös pääkäyttäjäpalvelu, jolla voidaan rakentaa hyvä palvelun käyttöönoton ja sisäisen yhteistyön kehittämisen polku kuntaan.

Pääkäyttäjäpalvelu on tarjolla viidelle ensimmäiselle kuntatoimijalle Early bird -hintaan!
Kysythän lisää meiltä >>

Mitä kunta saa Tiera Vire –palvelun avulla?

• Konkreettisen digitaalisen hyvinvointipalvelun kaikille kuntalaisille

• Ratkaisun eri kohderyhmien tehokäyttöön: koulut, kuntoutus, lapsiperheet, nuoret, oma henkilöstö jne.

• Alustan, joka yhdistää eri elämäntilanteissa olevia kuntalaisia ja liimaa kunnan HyTe-palvelut saumattomaksi kokonaisuudeksi

• Tehokkaan viestintäkanavan

• Jatkuvan datavirran tiedolla johtamisen tueksi

• Digitaalisten palveluiden, sekä asiantuntijoiden osaamisen ja tietotaidon käyttöön.

 

Mitä kunnalta vaaditaan käyttöönoton kannalta?

• Nimetty yhteyshenkilö ulkoistetulle pääkäyttäjälle ja asiantuntijoille

• Suosittelemme myös eri toimialoja edustavan “ydinryhmän” muodostamista, jonka kanssa yhteistyössä integroimme alustan tukemaan kunnan HyTe-strategiaa

 

Kysy lisää Tiera Vireestä ja siihen liittyvästä Early bird -tarjouksesta >>