TieraCafé webinaari 28.8.2020 klo 13-14: Tiera Vire – hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen strateginen yhteistyö

Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, miten kuntasi voi sisäisen yhteistyön avulla edistää terveyttä ja hyvinvointia digitaalisesti!

Ilmoittaudu mukaan >>

TieraCaféessa kerromme, miten Tiera Vireen strateginen pääkäyttäjäpalvelu vastaa kuntien tarpeisiin. Kuulemme edelläkävijä Kemin kokemukset hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä digitaalisesti ja monialaisesti kunnan eri toimialoilla.

Kunnan tärkein tehtävä on kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen, ja se on kunnan jokaisen toimialan vastuulla. Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen onkin kaikkein tehokkain keino vähentää korjaaviin palveluihin kuluvia, mittavia eurosummia.

Tiera on tuonut palveluvalikoimaansa keväällä Vireen, digitaalisen työkalun, jonka avulla voidaan tarjota viestintää, ohjausta ja tukea terveellisiin elämäntapoihin ja muuhun hyvinvoinnin tukemiseen valmiilla ohjelmilla, videoilla ja vertaistuella. Sen avulla voidaan luoda yhteistyötä myös alueen järjestöjen kanssa.

Vaikka kunta voi tarjota Vireen kuntalaisille käyttöön ilman mitään omaa työpanosta palvelussa toimisen suhteen, on ehdottomasti kustannustehokkain ja vaikuttavuutta tuottavin tapa tarjota osa nykyisistä hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluista etäpalveluna. Tarpeen niille alleviivasi viimeistään kevään korona-aika, lopettaessaan monet kuntalaisten tarpeelliset palvelut fyysisinä tapaamisina.

Kuntien eri toimialoilla on monia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluita, jotka on mahdollista järjestää myös digitaalisesti. Useista kunnista puuttuvat kuitenkin strategiat ja toimintamallit hyvinvoinnin ja terveyden tukemiseen verkossa. Kysymyksiä herättää myös se, miten voidaan johtaa ja tehdä sisäistä yhteistyötä niin, että palvelut näyttäytyvät kuntalaisille loogisina kokonaisuuksina toimialarajoista huolimatta.

Elokuun webinaarissa kerromme, miten Tiera Vireen strateginen pääkäyttäjäpalvelu vastaa näihin kuntien tarpeisiin. Kuulemme, miten edelläkävijä Kemi on ottanut hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen digitaalisesti ja monialaisesti haltuun kunnan eri toimialoilla.

Webinaarissa esiintyy Tieran kutsumana:

  • Pekka Tiitinen, Kemin kaupunginhallituksen vpj, opettaja, TtM, fysioterapeutti,
    Suomen liikkuvin ammattiopisto Lappia

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta. Webinaari on tarkoitettu Tieran asiakasomistajille.

Ilmoittaudu mukaan >>