17.12.2021 klo 09.00

Uusi Tiera Elli – Etäpalvelut-kokonaisuus tukemaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden saatavuutta

Kaikille Tieran asiakasomistajakunnille sekä hyvinvointialueiden valmistelijoille tarkoitetussa webinaarissa 17.12.2021 klo 9:00-9:45 tutustumme Tieran uuteen etäpalvelukokonaisuuteen.

Webinaarissa kuulet:

  • Tiera Ellin soveltuvuudesta kunnan sosiaalipalveluihin sekä sen vaikuttavuudesta hyvinvointisektorille
  • Mitä palvelukokonaisuus sisältää
  • Kuinka Tiera Elli tukee konkreettisesti palveluiden saatavuutta kotiin

”Tiera Ellin avulla vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuottaa palveluita siten, että asukkaiden oikeus saada palveluja toteutuu yhdenvertaisesti ja, että palvelut ovat helposti saavutettavissa”, kertoo Tieran liiketoimintajohtaja Kati Penttilä

Tiera Elli etäpalvelukokonaisuuden avulla on mahdollista tukea turvallista kotona asumista sekä palveluiden saatavuutta kotiin. Valmiiksi kilpailutettu palvelu on tarjolla asiakkaillemme vuoden 2022 alussa.

Etäpalveluiden eri osa-alueet tuottavat ammattilaiselle selkeän kokonaiskuvan asiakkaan tilanteesta ja ammattilainen näkee käyttöliittymästään reaaliaikaista tietoa asiakkaasta; kuten hyvinvointi- ja turvarannekkeen tuottamaa tietoa, joka kertoo asiakkaan aktiivisuudesta ja hyvinvoinnista. Palvelukokonaisuus mahdollistaa konkreettisesti esimerkiksi lääkärissä tai muissa palveluissa asioinnin chat- ja videoyhteyksin. Ammattilaisen on mahdollista ottaa asiakas vastaan etäpalveluiden chat-vastaanotolle tai suojattuun videovastaanottoon. Tukena toimii palvelukokonaisuuden mahdollisuus ammattilaisten väliseen etäkonsultaatioon.

Etäpalveluiden avulla sujuvat myös etänä tehtävät kotiin vietävien palveluiden asiakaskäynnit kuten lääkkeenhoidon toteutumisen valvominen videon välityksellä. Lisäksi Tiera Ellin hyvinvointi- ja turvaranneke tukee turvallista kotona asumista. Laite välittää tietoa hoitavalle ammattilaiselle asiakkaan aktiivisuudesta ja hyvinvoinnista.  

Tervetuloa mukaan kuulemaan Tiera Ellin antamista mahdollisuuksista!

Ilmoittaudu tästä webinaariin >>

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.