02.02.2024 klo 08.15

Tutustu uudistuneeseen Edustore-hankintakanavaan

Edustore on esiopetuksen, perusopetuksen, lukion, ammattikoulutuksen ja maahanmuuttajaopetuksen käyttöön suunniteltu sähköisten ja painettujen oppimateriaalien hankinta- ja jakelukanava. Yhteishankintana toteutetun hankintakanavan uusi sopimuskausi alkaa tammikuussa 2024.

Edustore yksinkertaistaa ja tehostaa koulujen oppimateriaalien hankintaprosessia. Uuden kilpailutuksen myötä Edustore-hankintakanava uudistuu ja sisältää runsaasti uusia toiminallisuuksia esimerkiksi raportointiin ja palvelun käytettävyyteen liittyen. Uudessa Edustore-hankintakanavassa kaikki hankintakanavan laajat toiminnallisuudet ovat käyttäjien käytössä maksutta. Edustore-hankitakanavassa hyödynnetään yhtenäistä tietosuojakäytäntöä kaikille digimateriaaleille.

Kaikki oppimateriaalit hankintakanavassa ovat valmiiksi kilpailutettuja. Yhteishankinnassa on hyödynnetty noin 100 hankintaan osallistuneen kunnan, mukaan lukien kaikki Suomen suurimmat kaupungit, hankintavolyymia, mikä näkyy erittäin kilpailukykyisissä hinnoissa. Käytettävissä on valmiiksi kilpailutettuna oppimateriaaleja yli 400 kustantajalta ja tuotetoimittajalta.

Webinaarissa esittelemme uutta Edustore-hankintakanavaa. Tervetuloa!