Tutustu palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmään: Parasta palvelua -webinaarit 17. ja 18.5.

Valmisteilla olevan sote-uudistuksen tavoitteena on varmistaa ihmisille yhdenvertaiset ja nykyaikaiset sosiaali- ja terveyspalvelut sekä lisätä asiakkaan valinnanvapautta. Uudistaminen edellyttää, että tietojärjestelmät ja tiedonkulku saadaan palvelun järjestäjän, palveluntuottajan sekä asiakkaiden kesken kulkemaan saumattomasti ja reaaliajassa.

Samaan aikaan tulevaisuuden kunnan toiminta muuttuu ja setelien käyttö lisääntyy eri palveluissa. Valmis järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden myöntää seteleitä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen antamalla seteleitä harrastetoimintaan, hyvinvointia lisääviin tai vaikkapa kuljetus- ja liikennepalveluihin.

Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä tehostaa merkittävästi kuntatoimijoiden palvelujen järjestämisen prosesseja. Järjestelmä automatisoi palveluiden järjestämistä, tuottamista ja käyttämistä. Tämä helpottaa kuntalaisten, kuntatoimijoiden ja palveluntuottajien toimintaa. Toimintamallin piirissä on jo 2,9 miljoonan ihmisen väestöpohja ja määrä kasvaa jatkuvasti. Sama järjestelmä soveltuu käytettäväksi järjestämistavasta ja palvelusta riippumatta.

Esittelemme toimintamallia eri palvelujen näkökulmasta 17. ja 18.5. järjestettävissä webinaareissa.

Tilaisuudet ovat suunnattu erityisesti kuntien palvelualueista ja niiden tietotekniikasta vastaaville sekä maakuntien muutosjohtajille ja valmistelutyössä mukana oleville.

Tervetuloa kuuntelemaan miten Parasta palvelua tehostaa palveluseteli- ja ostopalveluprosessit ja turvaa toiminnan jatkuvuuden!
  • PSOP Suun terveydenhuollon palveluissa 17.5.2018 klo 13-14
  • PSOP Sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluissa 17.5.2018 klo 9-10
  • PSOP Varhaiskasvatuksen palveluissa 18.5.2018 klo 9-10

Tilaisuudet järjestetään skype-kokouksina. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään päivää ennen ja osallistumislinkki toimitetaan kalenterikutsuna ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua. Toivomme aktiivista keskustelua ja kuulemme mielellämme myös kuntatoimijoiden näkemyksiä muutostuen tarpeista.

Ilmoittaudu webinaareihin tästä >>

Lämpimästi tervetuloa!

Sari Koljonen
liiketoimintapäällikkö, Kuntien Tiera Oy
sari.koljonen(a)tiera.fi / 040 556 8201