TieraCafé-webinaari 22.4.2020 klo 9-10: Uudet ratkaisut: Kommunikointialusta

Uudet ratkaisu-webinaarimme 22.4. klo 9-10 on peruttu.

Mitä digitaalisuus voi tarjota vammaispalveluiden asiakkaille arjen sujuvoittamiseen ja osallisuuden mahdollisuuksien parantamiseen?

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kuntien vammaispalveluista vastaaville sekä niiden parissa työskenteleville ihmisille.

Digitaalisuus lisää vammaisten ihmisten osallisuutta – Tule kehittäjäkumppaniksi ja tee maailmasta parempi paikka!  Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Ota etunojassa tulevaisuus haltuun!

Ihmisillä on erilaisia syitä, jotka estävät täyden osallisuuden yhteisöissä ja yhteiskunnan eri toiminnoissa. Syitä voivat olla esimerkiksi. liikkumisen rajoitteet, kehitysvammasta johtuvat ongelmat oikein kuulluksi ja ymmärretyksi tulemisessa tai päivittäisissä tilanteissa haittaavat aistisäätelyyn liittyvät herkkyydet.

Perinteisten vammaispalvelujen tuottajien rinnalla myös muut palveluntuottajat tarvitsisivat tietoa asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista sekä asioista, joita huomioimalla heidän palvelunsa olisivat paremmin kaikille sopivia.

Webinaarissa 22.4. esittelemme yhden vammaisille ihmisille hyödyllisen sovelluksen. Sovellus helppo ottaa käyttöön ja sitä voi käyttää monipuolisesti, esimerkiksi:

  • päivittäisissä asiointitilanteissa
  • koulussa/ työpaikalla
  • erilaisten palveluntuottajien ohjeistamiseen (mm. asumispalvelut, kuntoutus, päivätoiminta)
  • majoitusvarauksissa/ matkailun yhteydessä
  • avustajan ohjeistamiseen
  • yhdistää EU:n Vammaiskorttiin QR-koodilla

Webinaarin jälkeen pyydämme, että tilaisuuden jälkeen otat kyllä, ei, ehkä -vaihtoehdoilla kantaa tähän väittämään: ”Voisimme kokeilla sovellusta omien asiakkaidemme kanssa saadaksemme palautteen sen hyödyllisyydestä ja jatkokehitystarpeista”

Webinaari järjestetään skype-kokouksena.
Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään päivää ennen webinaariajankohtaa, koska osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille hyvissä ajoin ennen tilaisuuden alkua.

 Tule kehittäjäkumppaniksi ja tee maailmasta parempi paikka!

Lisätietoja:

Sari Koljonen
Kehitysjohtaja

sari.koljonen@tiera.fi
Puh. 040 556 8201
Kuntien Tiera Oy