TieraCafé webinaari 25.5.2020 klo 9-10: Edustore – Tapahtuma peruttu

Tervetuloa webinaariin 25.5. klo 9-10 kuulemaan Edustore-palvelusta kasvatuksen ja opetuksen toimialalla! Ilmoittaudu tästä >>

Edustore on helppo tapa ostaa ja käyttää sähköisiä oppimateriaaleja ja tilata peruskoulun oppikirjoja keskitetysti. Tieran asiakaskunnalle se mahdollistaa merkittävän ajansäästön ja keskitetyn laskutuksen. Valikoima on laaja ja toiminta turvallista sekä varmaa.

Kulunut kevät on ollut poikkeuksellinen ja vaikuttaa myös tulevaisuudessa muuttuneina käytänteinä toimintatavoissa. Sähköisten oppimateriaalien käyttö on kasvussa ja etäopetusratkaisujen tarve ilmeinen. Nykypäivän koulussa on tärkeää, että käytössä on pedagogisesti laadukkaat materiaalit opettajan ja oppijan tarpeisiin.

Edustoren kautta materiaalien käyttö on helppoa, valtaosa oppimateriaaleista on integroituna suoraan käytössä olevaan oppimisalustaan yhden kirjautumisen takana. Edustoren integraatiot ovat laajentumassa mm. Microsoftin Teams palveluun.

Tervetuloa webinaariimme 25.5. klo 9-10 kuulemaan lisää nykyisistä toiminnallisuuksista, lähitulevaisuudessa tulossa olevista ominaisuuksista ja koronakevään kokemuksista.

  • Edustore-palvelun asiakaskokemuksista kertovat:
    • luokanopettaja Loimaan Keskuskoulusta: Anna-Reetta Aalto, pedagoginen tvt -koordinaattori, Loimaa
    • järjestelmäasiantuntija Niko Sutinen, Sivistys- ja tulevaisuuspalvelut, Forssan kaupunki
  • Edustore webinaarin vetäjinä toimivat:
    Timo Kettunen, myyntijohtaja Dikaios oy, timo.kettunen@dikaios.fi, 0405085027 sekä
    Taina Uusi-Illikainen, tuotantopäällikkö, Kuntien Tiera, taina.uusi-illikainen@tiera.fi, 0406694771

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille hyvissä ajoin maanantaiaamuna 25.5.2020.

Ilmoittaudu webinaariin >>