04.02.2021 klo 09.00

TieraCafé – Uusi Tietämysverkostojen mallinnus- ja analysointipalvelu tekoälypohjaiseen ongelmanratkaisuun kunnille

Tervetuloa TieraCafé webinaariin torstaina 4.2. klo 9-10 kuulemaan uudesta palvelustamme!

Ilmoittaudu mukaan >>

Tieran uusin palvelu Tietämysverkostojen mallinnus- ja analysointipalvelu on osa Tieran tiedonhallinta-alustaa. Palvelun avulla voidaan olemassa olevaa dataa koota ja jalostaa ongelmanratkaisuiksi tekoälyn avulla.

Kaupungeilla voi olla jopa satoja erillisiä tietojärjestelmiä ja -kantoja. Hajallaan oleva tieto on yleensä eri toimijoiden ulottumattomissa.

Palveluun sisältyvä yhteinen tietomalli yhdistää eri lähteistä olevan tiedon osaksi yhtä suurta verkostomaista tietorakennetta, ja näin kaikki data on yhä paremmin apuna ongelmanratkaisuissa.

Tieran Tietämysverkostojen mallinnus- ja analysointipalvelu mahdollistaa sen, että nykyaikaisen tekoälyteknologian avulla ja dataa yhdistelemällä voidaan tuottaa sovelluksia ja ongelmanratkaisuja, jotka vaativat paljon käsityötä tai ovat aikaisemmin olleet jopa mahdottomia toteuttaa. Palvelu auttaa kuntatoimijoita siirtymään jatkossa verkostomaiseen, keskitettyyn tiedonhallintaan ja tekoälypohjaiseen ongelmanratkaisuun.

TieraCafé webinaarissa torstaina 4.2. klo 9-10 kuulet palvelun käyttötapauksista sekä hyödyistä, joista yhteistyökumppanimme Turku City Data kertoo.
Käsittelemme tunnin aikana tarkemmin erilaisia toteutettuja käyttötapauksia, ratkaisun käyttöönoton periaatteita sekä avaamme hinnoittelua asiakkaillemme.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin >>

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivään ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka digitalisoivat kunnan sisäisiä tai kuntalaisille tarkoitettuja palveluprosesseja.

Tervetuloa kuulolle!