TieraCafé webinaari 20.8.2020 klo 9-10: Paikkatieto – hyödyntäminen palveluiden kehittämisen ja päätöksenteon tukena

Tervetuloa Tieran webinaariin kuulemaan kuinka Porin kaupunki on hyödyntänyt paikkatietoa palveluiden kehittämisen ja päätöksenteon tukena!

Ilmoittaudu mukaan >>

Pori on jo useita vuosia hyödyntänyt paikkatietoa palveluiden kehittämisen ja päätöksenteon tukena. Koko kunnalle tarkoitettu paikkatietoratkaisun käyttö yksittäisten sovellusten sijasta on mahdollistanut helppokäyttöiset työkalut yhä laajemmalle joukolle kunnan työntekijöitä.

Porin kaupungissa on luotu kuntalaisille helposti saavutettavia ja aiempaa kattavampia tietopalveluita paikkatietoratkaisuja hyväksikäyttäen. Yhdistämällä paikkatietoa erilaisiin asukkaista, tiloista ja liikenteestä kerättyyn dataan, kaupunki on myös saanut tehostettua toimiaan merkittävästi.

Timo Widbom, tietopalveluasiantuntija Porin kaupungin konsernihallinnon kehittämis- ja hyvinvointiyksiköstä kertoo webinaarissa tarkemmin eri käyttötapauksista ja kuvailee, mitä hyötyjä niillä on saavutettu.

Webinaarissa käymme läpi muun muassa:

  • Millaisia palveluita ja sovelluksia Pori on tuottanut paikkatietoa hyödyntäen (sisäiset ja ulkoiset).
  • Kuinka ratkaisun avulla jaetaan ajantasaisia ja visuaalisesti asiaa havainnollistavia karttoja sekä liitännäisinformaatiota.
  • Kuinka Tiedon tuottaminen ja ylläpito onnistuu kunnan omalta henkilöstöltä.

Tiera on kilpailuttanut paikkatietoalustan, joka sisältää monipuolisesti erilaisia käyttövalmiita sovelluksia ja tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa nopeasti erilaisia ratkaisuja kuntien vaihteleviin tarpeisiin.

Ilmoittaudu mukaan >>

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena, ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakkaille.