18.02.2021 klo 00.00

TieraCafé webinaari 18.2. klo 9-10: Uuden Tiera Optiman tuomat mahdollisuudet

Tervetuloa webinaariin, jossa kerromme palveluiden ja kuljetusten optimointiohjelma- sekä optimoinnin asiantuntijapalvelu Tiera Optiman tuomista uusista mahdollisuuksista kuntaorganisaatioiden logistiikan ja sisäisen optimoinnin parantamiseksi!

Tiera Optima mahdollistaa monia uusia käyttötapauksia kotiin annettavien palveluiden lisäksi.
Ilmoittaudu mukaan >>

Tieran kilpailuttama Optima tarjoaa ratkaisun esimerkiksi päivätoiminnan, ateriapalveluiden, kuljetusten, hoitotarvikejakelun ja sisäisen postin optimointiin. Lisäksi Optima tarjoaa asiantuntijapalvelut, joiden avulla on muunmuassa mahdollista simuloida muutoksia ja mitoituksia kartalla reaaliajassa ja saada nopeasti ja helposti vastauksia alueiden ja tiimien parhaaseen mahdolliseen rakenteeseen.

Päivittäisen toiminnan optimoinnin sijasta Tiera Optima tarjoaa pitkäaikaisemman ja laajemman tarkastelukulman koko palveluun ja tiimien työn järjestämiseen. Tavoitteena on saada asiakkaiden kokema hoito laadukkaammaksi ja työntekijöiden kokemus omasta työstään mielekkäämmäksi, kun samat työntekijät voivat hoitaa samoja reittejä. Työntekijät jaksavat näin myös paremmin työssään ja pystyvät palvelemaan useampia asiakkaita. Kuntayhtymissä taas työ on mahdollista järjestää niin, että sen jakaantuminen ei määräydy kuntarajojen mukaan.

TieraCafé webinaarissa torstaina 18.2.2021 klo 9-10 kuulet palvelun mahdollisuuksista, hyödyistä ja käyttöönoton periaatteista, joista ratkaisupäällikkömme kertoo.

Esittelemme tunnin aikana myös Tiera Optima -järjestelmää käytännössä, erilaisia käyttötapauksia sekä avaamme hinnoittelua asiakkaillemme.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin >>

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivään ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka haluavat optimoida kunnan sisäisiä ja muita logistisia palveluita sekä reittien että rakenteiden osalta.