TieraCafé webinaari 13.10. klo 9-10:30: Tieran kehittämisen vuosi ja uudet kuntapalvelut

Vuoden 2021 suunnittelua tehdään kuntakentällä parasta aikaa ja budjetteja viimeistellään. Tule kuulemaan ti 13.10. klo 9 järjestettävään TieraCafé-webinaariin Tieran uusista palveluista, jotka olemme kilpailuttaneet ja kehittäneet omistaja-asiakkaidemme käyttöön vuoden 2020 aikana.

Kulunut vuosi on ollut Tieralla vahva kehittämisen vuosi ja olemme saaneet palvelusalkkuumme useita kuntien palveluiden kehittämistä sekä päätöksentekoa tukevia ratkaisuja. Webinaarin lopuksi avaamme myös kehittämisen tiekarttaa ensi vuodelle.

Webinaarin sisältö:

  • Klo 9.00 Tilaisuuden avaus
  • Klo 9.05 – 9.20 Tiera Vire. Tämän digitaalisen hyvinvointityökalun avulla voidaan tarjota viestintää ja ohjausta sekä tukea mm. terveellisiin elämäntapoihin ja muuhun hyvinvoinnin tukemiseen ohjelmilla, videoilla ja vertaistuella. Sen avulla voidaan luoda yhteistyötä myös alueen järjestöjen kanssa. Palvelu on suunnattu kuntalaisille, koululaisille tai muille kohderyhmille, joilla on tarvetta seurata, ylläpitää ja kehittää omaa hyvinvointia.
  • Klo 9.20 – 9.35 Paikkatietoratkaisu. Palvelu auttaa kuntatoimijoita tehostamaan prosessejaan analysoimalla asukkaita, palveluntuottajia, katuja, rakennuksia tms. paikka- ja sijaintitiedon avulla. Ratkaisun graafisten ominaisuuksien avulla saadaan tuotettua helposti erilaista tietoa päätöksenteon tueksi.
  • Klo 9.35 – 9.50 Automatisoitu asiakaspalvelu. Palvelun avulla kuntatoimija voi automatisoida asiakaspalveluaan ja helpottaa sekä tehostaa asiakaspalvelun toteuttamista. Ratkaisussa kunnan verkkosivuille sijoitettu virtuaalinen asiakaspalvelija vastaa keskitetysti kaikkiin kunnan palveluista tulleisiin kysymyksiin sekunneissa. Palvelun avulla kysely voidaan siirtää tarvittaessa myös oikealle asiakaspalvelijalle jatkokäsittelyä varten.
  • Klo 9.50 – 10.05 Integraatiopalvelu yhdistää asiakkaiden palvelut ja ratkaisut yhteen alustaan standardoitujen rajapintojen ja käytäntöjen avulla. Alustan avulla mahdollistetaan palveluiden ja prosessien digitalisointi sekä tiedolla johtaminen. Integraatiopalvelu sisältää identiteetinhallinnan, joka tukee identiteetin eri tasoja, kuten anonyymi, tunnistettu sekä vahva tunnistettu käyttäjä.
  • Klo 10.05 – 10.20 Kuntayhteinen prosessi- ja digialusta. Ketterän toimintamallin ja alustan avulla voidaan digitalisoida ja yhdenmukaistaa kuntaorganisaation palveluprosesseja nopeassa aikataulussa. Alusta sekä toimintamalli edustavat täysin uudenlaista työtapaa. Ne mahdollistavat kuntaorganisaation substanssiosaajien ja digitaalisten palveluiden kehittäjien saumattoman ja samanaikaisen työskentelyn.
  • Klo 10.20 – 10.30 Kehityksen suunnat vuonna 2021

Tieran palveluista vastaavat kertovat webinaarissa tarkemmin ratkaisujen sisällöstä ja hinnoittelusta. Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena, ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden johdolle, toimialojen päättäjille sekä kehittämisestä ja palveluista vastaaville.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä viimeistään 12.10. klo 16 >>