TieraCafé -webinaari 12.10.2018 klo 9-10: Valinnanvapautta asiakaslähtöisesti

Miten organisaatiossanne toteutetaan asiakkaiden valinnanvapautta?
Tunnetteko jo kuntatoimijoiden yhteistyössä kehittämän valtakunnallisen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmän (PSOP)?

Valtakunnallinen Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä (PSOP) on valmis ratkaisu valinnanvapauden toteuttamiseen. Järjestelmä automatisoi palveluiden järjestämistä, tuottamista ja käyttämistä sekä tarjoaa mahdollisuuden myöntää seteleitä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen antamalla seteleitä harrastetoimintaan, hyvinvointia lisääviin tai vaikkapa kuljetus- ja liikennepalveluihin.

Tervetuloa kuuntelemaan miten PSOP tehostaa palveluseteli- ja ostopalveluprosessit ja lisää valinnanvapautta!

TieraCafé-webinaarissa 12.10.2018 klo 9 esittelemme toimintamallia ja sen mahdollisuuksia omassa organisaatiossasi – miten valtakunnallinen ratkaisu mahdollistaa valinnanvapauden toteuttamisen asiakaslähtöisesti.

Tilaisuus on suunnattu kuntaorganisaatioiden ja niiden toimialojen johdolle, tietohallintopäättäjille, palveluvastaaville sekä kehitys- ja palvelujohtajille ja elinvoimapalveluista vastaaville.
Tilaisuus järjestetään skype-kokouksena. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään päivää ennen ja osallistumislinkki toimitetaan kalenterikutsuna ilmoittautuneille ennen tilaisuuden alkua.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 11.10. klo 12 mennessä tästä >>

Tutustu ennakkoon: