TieraCafé webinaari 11.12. klo 9-10:30 – Digitalisoi prosessit nopeasti Tieran palvelualustan avulla

Vuosi 2020 on ollut Tieralla vahva kehittämisen vuosi, jonka aikana olemme kehittäneet palvelualustaratkaisun, jolla voidaan helposti ja kustannustehokkaasti digitalisoida kuntien prosessit sekä mahdollistaa kuntalaisten asiointi kuntapalveluihin.

Tervetuloa kattavaan TieraCafé -webinaariin perjantaina 11.12. klo 9-10:30 kuulemaan palvelualustakokonaisuuden hyödyistä! Kerromme webinaarissa tarkemmin ratkaisujen sisällöstä sekä hinnoittelusta asiakkaillemme.
Ilmoittaudu webinaariin tästä >>

Palvelualusta koostuu kolmesta eri kokonaisuudesta, jolla jokaisella on tärkeä rooli. Palvelualustan kehittämisessä on huomioitu niin tietoturva, yhteentoimivuus kuin tietojohtaminen.

Tieran palvelualusta pohjautuu pääsääntöisesti avoimen lähdekoodin ratkaisuihin sekä modulaariseen mikropalveluarkkitehtuuriin.  Arkkitehtuurin ytimessä on kuntien yhtenäinen tietomalli, josta voidaan poimia näkymiä toiminnan prosessien eri vaiheita toteuttavien toimintojen tueksi.

Palvelualustaan sisältyy

    • Integraatioalusta, jonka tehtävänä on luoda kyvykkyys palveluiden digitalisoimiseen yhdistämällä eri toimijoiden palvelut yhtenäiseksi kokonaisuudeksi sekä tarjota digitalisiin prosesseihin suomi.fi palvelut. Integraatioalusta sisältää identiteetinhallinnan, joka mahdollistaa kuntalaisten vahvan tunnistautumisen digitaalisissa prosesseissa
    • Prosessi- ja digialusta, jonka tehtävänä on mahdollistaa digitaalisten prosessien vaiheittainen ja tuottava kehitys prosessi kerralla.
    • Tiedonhallinta-alusta, joka edustaa edistyksellistä teknologiaa ja mahdollistaa datan organisoinnin ja tekoälyyn perustuvan jalostamisen.

Palvelualustalle tehtävään työhön on kehitetty uudenlainen toimintamalli, jonka avulla voidaan digitalisoida ja yhdenmukaistaa kunnan palveluprosesseja erittäin nopeassa aikataulussa prosessi kerrallaan.

Ilmoittaudu webinaariin tästä >>

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivään ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka digitalisoivat kunnan sisäisiä tai kuntalaisille tarkoitettuja palveluprosesseja.

Tervetuloa kuulolle!