30.11.2021 klo 09.00

TieraCafé: Lupapiste ja ympäristönsuojelun lupahakemusprosessit

Tervetuloa webinaariin tiistaina 30.11. klo 9-10 kuulemaan ympäristönsuojelun lupahakemusprosessin sähköistämisestä!

Lupapiste on Suomen johtava, pilviympäristössä valtakunnallisesti toimiva sähköinen lupapalvelu rakennetun ympäristön lupien hakemiseen sekä sähköiseen arkistointiin. Palvelu on käytössä 205 kunnassa ja siihen on rekisteröitynyt jo yli 150 000 käyttäjää, yli 6000 viranomaiskäyttäjää sekä 600 yritystä.

Ilmoittaudu webinaariin >>

Ympäristönsuojelun lupahakemusprosessin sähköistäminen nopeuttaa asiankäsittelyä monella taholla. Lainsäädännölliset tarpeet ja syyt sekä viranomaisten ja luvanhakijoiden kokemukset sähköistämisestä ovat puheenaiheina aamun webinaarissa.

Käymme tilaisuudessa läpi lyhyesti myös Lupapisteen tarjooman sekä kuinka sähköistäminen käytännössä tapahtuu.

Webinaarin ohjelma: 

  • Tervetuloa – Vesa Raulos, kehityspäällikkö, Kuntien Tiera
  • Ympäristöministeriön edustajan puheenvuoro: velvoitteet sähköistämiselle. Anju Asunta, projektipäällikkö, Ympäristöministeriö.
  • Viranomaisen puheenvuoro: kokemukset ja hyödyt sähköisestä palvelusta. Kaisa Autio-Nousiainen, ympäristötarkastaja, Keski-Uudenmaan ympäristökeskus
  • Luvanhakijan puheenvuoro: kokemukset ja hyödyt sähköisestä palvelusta.
  • Lupapiste -palvelut, hankinta ja käyttöönotto. Kari Syrjärinne, maajohtaja, Cloudpermit Oy

Tervetuloa mukaan!

lmoittaudu webinaariin >>

Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena, ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakasorganisaatioiden henkilöille, jotka kehittävät lupapalveluita ja ovat vastuussa tai hoitavat ympäristöasioiden- ja ympäristönsuojelulupaprosesseja.