21.03.2023 klo 09.00

TieraCafé DigiOne – Opetuksen palvelut

Kuntien Tiera on mukana DigiOne-hankkeessa yhdessä seitsemän kaupungin kanssa. Hankkeen tavoitteena on luoda oppimisen ja koulutuksen järjestelmiä yhteen kokoava valtakunnallinen digitaalinen palvelualusta, jonka avulla parannetaan oppimista ja hyvinvointia sekä tuotetaan tehokkaasti laadukkaita koulutuksen palveluita. Digitaaliselle palvelualustalle kootaan kaikki opettajan, oppijan, rehtorin, huoltajien ja hallinnon käyttämät tiedot, järjestelmät sekä palvelut käyttäjäystävälliseksi kokonaisuudeksi.

Tässä Tiera Café webinaarissa pääset syväsukeltamaan DigiOnen Opetus-palveluun demon kautta.
Opetus-palvelun kehityksessä alusta saakka mukana ollut pedagoginen asiantuntija Markus Humaloja esittelee DigiOne -palvelukokonaisuuden Opetus-palvelua.

Opetus-palvelua, kuten muitakin DigiOne palvelukokonaisuuteen kuuluvia palveluita, on ollut kehittämässä joukko aktiivisia DigiOne-hankekuntien ammattilaisia: opettajia ja rehtoreita.

Webinaarissa kuulet:

  • miten DigiOne tukee opettajaa arjen työssä
  • tietojen käsittely sekä opetusryhmän luonne DigiOnessa
  • opetuksen ja oppimisen eteneminen – kyvykkyys esittää tietoa
  • opetussuunnittelun tuki – paikallinen OPS, opetuksen suunnittelu ja opetussuunnitelman jäsentäminen

Webinaari on kohdennettu kuntien sivistystoimen johdolle, rehtoreille, TVT-asiantuntijoille ja digikehittämisestä vastaaville henkilöille. Tilaisuutta emännöi Tieran projektipäällikkö Maaret Strang opetuksen tiimistä.

Tervetuloa mukaan!