TieraCafé webinaari 25.8.2020 klo 8-9: Moderni digitaalinen viestintä – yhteishakemus Valtiovarainministeriölle

Varaa aikaasi kalenterista ja tule mukaan webinaariimme,  jossa kerromme yhteishakemuksesta Valtionvarainministeriölle. Aiheena on moderni digitaalinen viestintä ja kuinka yhteishakemushankkeeseen pääsee mukaan. Hankkeen hakuaika sijoittuu kesän ja alkusyksyn 2020 väliin.

Ilmoittaudu tästä >>

Kuntien Tiera valmistelee yhteishakemusta Valtiovarainministeriölle pienten kuntien sisäisen viestinnän (moderni intranet ja Microsoft Teams), etä- ja monipaikkaisen työn kehittämiseksi ja etsii kiinnostuneita kuntia mukaan.

Kevään 2020 poikkeustila on osoittanut, että ICT-ympäristön pitää tukea modernia etä- ja monipaikkaista työtä. Nyt on oikea aika kehittää valmiuksia.

Kuntien Tieran useat omistajat ovat kertoneet etätyön viestinnän ja pelisääntöjen kehitystarpeista. Moderni intranet yhdessä Microsoft Teamsin kanssa muodostaa nykyaikaisen työn käyttöliittymän, joka kokoaa yhteen työssä tarvittavan tiedon, yhteistyön ja viestinnän.

Valtion talousarviossa on 10 miljoonan euron määräraha, josta voidaan myöntää avustusta kunnille ja kuntayhtymille digitalisaatiota edistäviin hankkeisiin. Avustusta voi hakea vuonna 2020 kunnan päätöksenteon, hallinnon ja kuntademokratian digitalisaation sekä etätyökäytäntöjen ja digitaalisten palveluiden kehittämiseen.

Avustus on tarkoitettu kuntien hankkeisiin, joilla edistetään digitalisaatiota ja sen edellyttämää toiminnan muutosta ja juurtumista pysyviksi ja entistä paremmiksi käytännöiksi. Valtionavustusta myönnetään vain hankkeisiin, jotka useammat kunnat toteuttavat yhdessä.

Valmistelemme yhteishakemusta Valtiovarainministeriölle pienten kuntien sisäisen viestinnän (moderni intranet ja Microsoft Teams) etä- ja monipaikkaisen työn kehittämiseksi ja etsii kiinnostuneita kuntia mukaan. Hankkeen hakuaika sijoittuu kesän ja alkusyksyn 2020 väliin.

Webinaarissa 25.8.2020 klo 8.00 – 9.00 kerromme lisää hankkeesta ja siitä, kuinka siihen pääsee kätevästi mukaan. Ilmoittaudu webinaariin tästä.

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena, ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakkaille. Tervetuloa kuuntelemaan!