TieraCafé webinaari 28.4. klo 9-10: Palvelunhallinta – kunnille kilpailutetun palvelunhallinnan uudet tuulet

Tervetuloa webinaariimme 28.4. klo 9-10 kuulemaan, mitä mahdollisuuksia Tieran uudelleen kilpailutettu palvelunhalllintaratkaisu tarjoaa! Ilmoittaudu tästä >>

Miellätkö palvelunhallinnan tiketeiksi ja laiterekistereiksi, jotka kuuluvat vain IT-osaston toimintaan? Olemme valmiita muuttamaan käsitystäsi.

Tiera tarjoaa kunnille kilpailutetun Efecten palvelunhallinan ratkaisun, josta monipuolisena alustaratkaisuna on moneen käyttöön tehostamaan toimintaa. Joustava palveluhallinnan alusta auttaa keskitetysti hallinnoimaan ja automatisoimaan palveluitasi – olipa kyseessä sitten palvelu liittyen IT-, henkilöstöhallinta-, toimitilahallinta-, sopimus-, taloushallinnon palveluihin tai käyttövaltuuksiin.

Webinaarissa saat vastauksia muun muassa kysymyksiin, kuten:
-Mitä tekemistä palvelunhallinnassa on Kanbanilla tai tekoälyllä?
-Tulisiko automatisoida ja visualisoida prosesseja tai vaikkapa lisätä itsepalveluita?

Näytämme webinaarissa myös demon ratkaisusta ja kerromme, miksi Tieran tarjoama palvelunhallintaratkaisu kannattaa valita kunnan käyttöön.

Aiheesta ovat kertomassa:
Hannu Ylinen, ratkaisupäällikkö
Tiera palvelunhallinta
Kuntien Tiera Oy

Teemu Lyytinen
Partner&Service Provider Lead
Professional Services
Efecte Finland Oy

Juhana Orrela
Sales Executive
Efecte Finland Oy

Webinaari toteutetaan Teams -kokouksena, ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta. Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakkaille.

Ilmoittaudu tästä >>

Efecte voitti uudelleenkilpailutuksen Kuntien Tiera Oy:n Palvelunhallinta-kokonaisuudesta Tieran omistaja-asiakkaiden ja Tieran omaa käyttöä varten. Palvelu kilpailutettiin uudelleen edellisen sopimuksen päätyttyä ja hankintapäätös palvelusta tehtiin vuoden 2019 puolella. Uudessa kilpailutuksessa Tiera pyrki huomioimaan joustavasti omistaja-asiakkaiden erilaiset tarpeet ja organisaatioiden kokoluokat.

Palvelu on käytettävissä sisäiseen ja tarvittaessa ulkoiseen palveluiden hallintaan. Lue tiedote >>