11.05.2021 klo 14.00

Tiera Café: Uusi Tiera Vesseli varhais­kasvatukseen esittelyssä

Tervetuloa webinaariin kuulemaan uudesta Tiera Vesselistä: varhaiskasvatuksen järjestelmäkokonaisuudesta! Webinaari on tarkoitettu kuntien varhaiskasvatuksen johtajille, palvelupäälliköille sekä tietohallinnolle.

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Lanseeraamme asiakasomistajillemme uuden palvelun – Tiera Vesselin – kuntien varhaiskasvatuksen järjestämisen tarpeisiin.

Varhaiskasvatuksen kentällä paineet uudistaa järjestelmäkokonaisuutta kunnissa kasvavat. Tarve tehosta toimintaa, hyödyntää digitaalisia työkaluja ja kehittää prosesseja ovat ilmeisiä. Tarvitaan hyviä palveluja kuntalaisille ja modulaarisia toiminnallisuuksia, jotka sopivat kokonaisuuteen ja elävät ajassa.

Webinaari-iltapäivän aiheeseen teidät johdattaa liiketoiminnan vastaava tuotantopäällikkö Taina Uusi-Illikainen, ja Tiera Vesseli -palvelusta, sen toiminnallisuuksista, integraatioista ja tulevaisuuden suunnista kertoo asiantuntijamme Mikko Rieppo.

Osallistumalla webinaariin saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä Tiera Vesseli -palvelu on ja mitä lisäarvoa palvelu tuo kunnille ja loppukäyttäjille varhaiskasvatuksen piirissä?
  • Miten kuntien kanssa on tehty yhteistyötä Vesseli palvelua kilpailutettaessa ja miten arjen tarpeet toteutuvat Vesseli palvelussa?
  • Miten Tiera-kunta voi hankkia Vesseli palvelun käyttöönsä?
  • Mikä on Tieran tulevaisuuden visio kasvatuksen ja opetuksen toimialalla?

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin >>

Lämpimästi tervetuloa kuulolle!