19.08.2021 klo 09.00

Tiera Café: Kokonaisratkaisu kaupunkisuunnittelun modernisointiin

Tervetuloa Tieran webinaariin torstaina 19.8. klo 9-10 kuulemaan uudesta maankäytön suunnittelun ja toiminnanohjauksen järjestelmäkokonaisuudesta!

Kerromme webinaarissa Tieran kilpailuttaman laajan Rakennetun ympäristön järjestelmäkokonaisuuden tuomista mahdollisuuksista kaikille kunta-asiakkaillemme. Tieran uusi palvelu kuntien rakennetun ympäristön tiedonhallinnan sekä kaupunkisuunnittelun ja  kaavoituksen järjestelmäkokonaisuutena yhdistää tiedot saman järjestelmän alle nopeuttaen prosesseja ja työskentelyä.

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Tietomallipohjainen maankäyttötietojen hallinta mahdollistaa siirtymisen tietosiiloista ja -saarekkeista yhtenäiseen kaupunkimallipohjaiseen tiedonhallintaan niin kaksi- kuin kolmiulotteisesti. Tiedonhallintaa täydentää maankäytön suunnittelu ja kaavoitus sekä toiminnanohjaus kaikkiin keskeisiin maankäytön prosesseihin.

Kokonaisratkaisu sisältää muunmuassa. ajantasakaavojen ylläpidon, kiinteistönmuodostuksen ja tonttijakojen hallinnan, kaavavarantojen ja maaomaisuuden ylläpidon ja raportoinnin sekä infraomaisuuden hallinnan. Ratkaisua voi täydentää useilla lisäosilla.

Osallistumalla webinaariin saat vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Mikä Tieran uusi palvelu on ja mitä lisäarvoa se tuo kunnille maankäytön suunnittelun?
  • Miten kuntien kanssa on tehty yhteistyötä palvelua kilpailutettaessa?
  • Mitä yhteinen tiedonhallinta – ”kaupunkimalli” – tarkoittaa käytännössä?
  • Mitä osia kokonaisuus sisältää?
  • Miten Tieran omistajakunta voi hankkia palvelun käyttöönsä?

Tilaisuus on tarkoitettu kuntajohdolle sekä kaupunkisuunnittelun, maankäytön ja rakennetun ympäristön toiminnan kehittämisestä vastaaville toimialahenkilöille sekä näiden toimialojen digitalisaatiosta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.