08.02.2023 klo 09.00

Tiera 365 uudistuu

Kilpailutamme Tiera 365 -palvelua uusiksi. Tule webinaariin kuulemaan, mikä on nyt muuttunut ja miten palvelu kehittyy tämän vuoden aikana. Järjestämme kaksi webinaaria, joissa kerromme, mitä muutokset tarkoittavat käytännössä. Voit ilmoittautua siihen, kumpi sopii sinulle paremmin.

Mikä muuttuu?

Tiera 365 -palvelu kilpailutetaan alkuvuoden 2023 aikana useammassa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa kilpailutettiin Microsoft CSP-tuotteet sekä niihin liittyvät tukipalvelut. Kilpailutuksen voitti ALSO Finland Oy. Palveluiden osalta on parhaillaan käynnissä kilpailutus Microsoft 365 modernin työn, Azuren & Tietoturvan sekä koulutuspalveluiden osa-alueilta. Tässä yhteydessä kilpailutetaan myös Dynamics 365 ja Power Platform -palveluita. 

Jatkossa Kuntien Tiera tulee olemaan virallinen Microsoftin jälleenmyyjäkumppani. Uuden Tiera 365 sopimuksen myötä päivitämme jo entisestään kilpailukykyisiä hintoja. Samalla paranee mahdollisuus hallinnoida Microsoft CSP-lisenssejä itsepalveluportaalin kautta reaaliajassa ja itsenäisesti. Lisäksi itsepalveluportaalissa on saatavilla kattava ja ajantasainen raportointi lisenssien käytöstä sekä laskutuksesta. 

Palvelun kautta on ostettavissa n. 1000 eri Microsoft CSP-tuotetta, niin yhden kuukauden kuin myös 12 kuukauden määräaikaisella tilauksella. Myös Onprem-käyttöön tarkoitetut Perpetual-lisenssit ovat saatavilla.   

Tieran omistaja-asiakkaat voivat hyödyntää palvelua ilman omaa kilpailutusta. Palvelussa ei ole määräostovelvoitetta.  

Esittelemme itsepalveluportaalia sekä palvelun sisältöä tarkemmin webinaarissa 8.2.2023 Klo 9.00.

Nykyisiä Tiera 365 -asiakkaita tiedotetaan erikseen siitä, mikä uudistetun palvelun myötä muuttuu. 

Tervetuloa mukaan!

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.