15.06.2023 klo 08.30

Teknologiatrendien äärellä – Mikä määrittää kehityksen suunnan?

Teknologia kehittyy kovaa vauhtia ja muuttaa toimintatapojamme. Automaatiota ja virtuaalisia ympäristöjä hyödynnetään yhä enemmän. Samalla muun muassa tekoäly ja terveysteknologia yleistyvät. Olemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa digimaailman kanssa – datan määrä lisääntyy ja fyysisen ja virtuaalimaailman rajat ovat hämärtyneet. Toisaalta teknologia voi luoda myös eriarvoisuutta ja tehdä toimintaympäristöstä entistä haavoittuvamman.

Webinaarissamme kolme aiheen asiantuntijaa paneutuu tarkemmin teknologiatrendeihin:

Kati Tiainen | Europe Education Devices Sales Director, Microsoft

Mitkä ovat teknologiavaikuttaja Kati Tiaisen näkemykset tämän hetken trendeistä ja siitä, miten teknologian nopea kehittyminen muuttaa toimintamallejamme? Entä miten Microsoft vastaa teknologiatrendeihin?

Petri Kanerva | Enterprise Account Executive, Google

Petri Kanervalla on laaja kokemus eri toimialojen digitalisoitumisesta. Miten teknologia vaikuttaa organisaation transformaatioon ja mikä vaikutus kulttuurimuutoksella sekä toimintatavoilla on muutosnopeuteen? Kuule Petrin näkemykset aiheesta ja terveiset Googlelta.

Simon Koivumaa | Apple Business Manager, Atea Finland Oy

Teknologiaosaamisen merkitys korostuu ja tarve teknologian ymmärtämiselle lisääntyy. Simon Koivumaa hakee työssään aktiivisesti oppilaitoksille pedagogisesti soveltuvia uusia teknologioita. Mitkä ovat Simonin ja Applen teknologiavisiot? Mitä uutta teknologiaa nyt otetaan käyttöön ja millä ehdoilla?

Tervetuloa mukaan seuraamaan ajankohtaista keskustelua teknologiatrendeistä!

Webinaari on tarkoitettu Tiera Verkkokauppa -asiakkaille ja tarjoamme kuuntelijoille kesän aloituksen kunniaksi pizzat! Huom. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä ilmoittautunutta. Pizzakoodi lähetetään kuuntelijoille webinaarin jälkeen.