TieraCafé webinaari 8.9.2020 klo 9-10: Tehosta kotihoidon työtä sähköisen ovenavauksen avulla

Tiera Sähköinen ovenavaus on kunta- ja sote-toimijoiden käyttöön räätälöity lukitusjärjestelmä, joka tuo ratkaisun kotihoidon aikaa vievään avainten käsittelyyn.

Palvelun avulla perinteiset avaimet korvataan matkapuhelimeen ladattavalla sovelluksella, joka toimii digitaalisena avaimena. Kaikki avaukset suoritetaan mobiilisovelluksella. Sähköinen ovenavaus mahdollistaa kulkuoikeuksien ajantasaisen hallinnan, lisää turvallisuutta sekä tehostaa työskentelyä. Palvelu on integroitavissa mm. Tiera Mobiili Kotihoito -palveluun, jolloin asiakas- ja työntekijätiedot siirtyvät saumattomasti sähköisen ovenavauksen tilausportaaliin ja hallinnointijärjestelmään.

Tervetuloa tutustumaan palveluun ja sen uusiin ominaisuuksiin TieraCafé-webinaariin 8.9.2020 klo 9-10

Webinaarin aikana kerromme palvelusta sekä sen uudesta raportointi-työkalusta. Mukana tilaisuudessa palvelun käyttäjä KymSoten palvelualuepäällikkö Jenni Yläjääski ja toiminnanohjaaja Raija Markkula, jotka tuovat terveisensä palvelun aikaansaamista hyödyistä kuntayhtymän käytössä.

Tilaisuus on suunnattu kotihoidon johtajille ja palvelusta vastaaville sekä kotihoidon palvelukehityksestä ja suunnittelusta vastaaville.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki sekä tilaisuuden agenda toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä viimeistään 7.9.2020 klo 10.