21.6.2018

Kutsu lanseeraustilaisuuteen 22.8.2018 klo 14: Tieran uudet Tietoturvapalvelut

Tilaisuus: Tieran tietoturvapalveluiden lanseeraus
Aika: 22.8.2018 klo 14-15.30
Paikka: Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, 20100 Turku
Kenelle? Kuntaorganisaatioiden hallinto- ja talousjohtajat, tietohallintojohtajat ja -päättäjät sekä tietoturvavastaavat.

Tiera on kilpailuttanut ja tuotteistanut omistaja-asiakkaidensa käyttöön uuden Tiera Tietoturvapalvelut (SOC) -kokonaisuuden.

Tiera Tietoturvapalvelut tarjoaa omistaja-asiakkaillemme tietoturvapoikkeamien hallintaa ja reagointia sekä laajasti tietoturvaan liittyviä asiantuntijapalveluita. Palvelu on tuotteistettu palvelemaan nimenomaisesti kuntaorganisaatioiden tarpeita ja siinä on huomioitu myös skaalautuvuus organisaatioiden koon ja tarpeiden mukaan.

Nyt kutsumme teidät kuulemaan lisää uudesta palvelukokonaisuudesta Tiera Tietoturvapalvelut -lanseeraustilaisuuteen 22.8.2018 klo 14.

Jos organisaatiossanne mietitään miten tuleviin tietoturvauhkiin tulisi varautua, tai haluatte muodostaa kokonaiskuvan tietoturvavalmiuksistanne, varaa päivä kalenteriisi ja kutsu myös kollegasi mukaan.

Tilaisuus järjestetään Turussa Radisson Blu Marina Palacessa, mutta tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä Skypen välityksellä.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen 17.8.2018 mennessä tästä >>

Lämpimästi tervetuloa!
Sakari Luotonen
Johtaja, Infrapalvelut
Kuntien Tiera Oy