19.03.2021 klo 13.00

Kuntajohdon webinaari: Miten digitalisaatio tukee strategiajohtamista?

Kuntaorganisaatioilla on usein selkeät visiot ja strategiat toiminnan kehittämiseksi, mutta vielä varsin harvoin digitalisaation edistäminen on sidottu vahvasti strategian toteuttamiseen. Yksittäisten hankkeiden ja digitalisointiprojektien sijaan kuntaorganisaatioissa tulisi miettiä, miten digitalisaatiolla tuetaan ja mahdollistetaan strategian toimeenpano.

Aloitamme Tieralla 19.3.2021 kuntaorganisaatioiden ylimmälle johdolle suunnatun webinaarisarjan, jonka ensimmäisessä osassa keskustellaan kuntajohtamisen uusista tuulista ja sen edellyttämistä kyvykkyyksistä sekä kyvykkyyksien vahvistamisesta.

Tervetuloa mukaan kuntajohdon TieraCafé webinaariin!

Ilmoittaudu tästä >>

Tilaisuuden alustuksen jälkeen Riihimäen kaupungin talous- ja hallintojohtaja Kari Ora kertoo webinaarissa käytännön esimerkein, miten digitalisaation hyötykäyttöä lähdettiin suunnittelemaan Riihimäellä osana strategian toteutussuunnitelmaa. Lopuksi käydään läpi johtamisen edellyttämiä toimintamalleja ja niitä tukevia digitaalisia palveluita.

Webinaarin agenda:

  • Klo 13.00 Kuntajohtamisen uudet tuulet
    Jukka Laiho, hankejohtaja, Kuntien Tiera Oy ja professori Teemu Malmi, Aalto Yliopisto
  • Klo 13.30 Case Riihimäki: Strategiasta päätöksentekoon ja kirjaamosta arkistoon
    Kari Ora, talous- ja hallintojohtaja, Riihimäen kaupunki
  • Klo 13.45 Strategiajohtamisen toimintamallit ja sitä tukevat digitaaliset palvelut
    Vesa Heinälä, johtaja, Kuntien Tiera Oy

Tilaisuus on suunnattu kuntaorganisaatioiden ylimmälle johdolle, kunnan- ja kaupunginjohtajille, hallinto- ja talousjohtajille sekä strategia- ja kehitysjohtajille.

Webinaari toteutetaan Teams-kokouksena, ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta.

Tiera tarjoaa yhdessä Aalto Yliopiston kanssa kuntajohdolle suunnattua Digijoko-koulutusta, jonka tavoitteena on kasvattaa kuntien kyvykkyyksiä digitalisaation edistämiseen omassa organisaatiossa niin strategisella kuin taktisella tasolla.

Jos olet kiinnostunut kuulemaan koulutuksesta lisää ja haluat keskustella strategisen johtamisen työkaluista, tule kuulolle!

Ilmoittaudu webinaariin >>

Tervetuloa mukaan!