29.09.2021 klo 09.30

Kehitä monipuolisia kuntapalveluita ja tehosta toimintaa Paikkatietopalveluiden avulla

Tervetuloa TieraCafé webinaariin 29.9. klo 9.30 – 10:30  – ilmoittaudu mukaan >>

Tiera Tietopalveluiden Paikkatietoratkaisu palvelee kuntaorganisaatioita monenlaisissa käyttötarpeissa. Se on kattava ratkaisukokonaisuus sisältäen monipuolisia toiminnallisuuksia, joiden avulla tehostetaan organisaation toimintatapoja, jaetaan tietoa kuntalaisille tai organisaatioiden sisällä. Ratkaisun avulla pystytään myös osallistamaan sidosryhmiä mukaan kehittämään kunnan alueen palveluita ja toimintaa.

Paikkatiedon hyödyntämisessä on kysymys sijaintipohjaisen tiedon tehokkaasta käytöstä ja joustavasta jakamisesta päätöksenteon tueksi. Tietojärjestelmissä oleva tieto voidaan tuoda laajemman käyttäjäkunnan saataville ja tietoja voidaan käyttää helposti erilaisissa ratkaisuissa kuten sijaintitietoa hyödyntävissä kuntalaispalveluissa tai vaikkapa kunnan ulkoilu-, matkailu- tai retkeilykohteiden visualisoinnissa verkkosivuilla.

Webinaarissa esittelemme erilaisia tapoja hyödyntää Tiera Tietopalveluita ja paikkatietoa kunnan eri palvelusektoreilla. Järvenpään kaupunki kertoo tilaisuudessa omista kokemuksistaan ja tavoitteistaan palvelun käytössä.

Ratkaisun sisältöä, käyttötapoja ja mahdollisuuksia eri toimialoille esittelevät:

  • Tieran kehityspäällikkö Vesa Raulos sekä
  • vierailevana puhujana Järvenpään kaupungin paikkatietopäällikkö Joona Majurinen.

Tule mukaan inspiroitumaan ja kuulemaan, kuinka monipuolisesti ratkaisua on mahdollista hyödyntää!

Ilmoittaudu tästä >>

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta kalenterikutsuna. Tilaisuus on tarkoitettu Tieran omistaja-asiakkaille useilta eri toimialoilta. Webinaari antaa ideoita suunnitteluun kunnan tietoon perustuvaa päätöksentekoa kehitettäessä sekä kuntalaisille tarkoitettuja palveluita ja tiedon jakamista kehitettäessä.