23.11.2021 klo 08.00

Hyvinvointialueiden hallinto ja talous – näin varmistat toiminnan käynnistymisen!

Hyvinvointialueiden hallinnon ja talouden palveluista vastaavat valmistelijat ovat toteuttamassa erittäin kiireisessä aikataulussa yhtä Suomen kuntakentän suurimmista rakenneuudistuksista. Kun uusi hyvinvointialueen organisaatio aloittaa vuoden 2023 alussa toimintansa, tulee käytössä olla toiminnan mahdollistavat ja sitä tukevat hallinnon ja talouden järjestelmät.

Tervetuloa kuulemaan 23.11. klo 8–9 järjestettävään webinaariin, miten voit hyödyntää hallinnon, talouden ja tukipalvelujen järjestämisessä Tieran valmiiksi kilpailutettuja ratkaisuja.

Tarjoamme hyvinvointialueiden käyttöön kaikki hallinnon järjestelmiin liittyvät palvelut, kuten:

Webinaarissa esittelemme:

  • miten moderni hallinnon- ja talouden toiminnanohjausratkaisu toimii (demo),
  • miten automatisoit asianhallinnan ja arkistoinnin ja
  • hyödynnät laajaa, valmiiksi kilpailuttamaamme asiantuntijaverkostoa johtamisen ja muutoksen tukena

Kaikki ratkaisut ovat kriittisiä toiminnan käynnistymisen kannalta, mutta esimerkiksi asianhallintajärjestelmää valmisteluorganisaatiot tarvitsevat toimintansa tueksi pikimmiten. Tieran valmiiksi kilpailuttaman CaseM-ratkaisun käyttöönottoprojekti voidaan aloittaa nopeasti ja järjestelmä saadaan käyttöön muutamassa kuukaudessa.

Ilmoittaudu mukaan 22.11. mennessä tästä >>

Webinaari on tarkoitettu hyvinvointialueiden vastuuvalmistelijoille, ja se järjestetään Teams-kokouksena. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.

Lämpimästi tervetuloa!