28.09.2021 klo 10.30

DigiOne – oppimisen uusi ekosysteemi

Tervetuloa kaikille kunnille tarkoitettuun DigiOne -webinaariin tiistaina 28.9. klo 10:30-11:15, jossa kerromme, mikä DigiOne -hanke on ja miten se tulee uudistamaan oppilaitosympäristöjen toimintaa niin hallinnollisten toimien kuin esimerkiksi kodin ja koulun välisen yhteistyön osalta!

Ilmoittaudu mukaan tästä >>

Webinaarissa kuulet:

  • yhteenvedon DigiOnen tavoitteista sekä yhteiskunnallisesta merkityksestä
  • hankkeen nykytilanteesta, ja mitä tapahtuu syksyllä 2021
  • DigiOnen aikatauluista, ja kuinka DigiOneen on mahdollista päästä mukaan.

Hankkeessa kehitetään seitsemän kunnan ja Kuntien Tieran kanssa yhteistyössä digitaalista palvelualustaa, joka kokoaa ja integroi palvelut varhaiskasvatuksesta lukio-opetukseen tavoitteena laajentua myöhemmin myös toiselle asteelle.

Webinaarissa puhujina toimivat Tieran asiakkuusjohtaja Kari Hyvönen sekä hankkeen hankepäällikkö Jukka Miettunen Oulusta.

Ilmoittaudu webinaariin >>

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Tieran omistaja-asiakkaiden edustajille; sivistystoimen päättäjille ja suunnittelijoille, opetus- ja kasvatustoimen edustajille sekä kuntien digitalisaatiota kehittäville ja sen edistämisestä vastaaville.

Webinaari järjestetään Teams-kokouksena ja osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään päivää ennen tilaisuutta sähköpostilla.