Tervetuloa webinaariimme kuulemaan, miten oma organisaatiosi voi hyötyä Tiera Vireestä!
Tiera on kilpailuttanut syksyn 2019 aikana digitaalisen hyvinvointiratkaisun kaikkien omistajiensa käyttöön. Kyseessä on helppokäyttöinen, useille jo ennestään tuttu palvelu, jolla eri kuntatoimijat voivat auttaa ja kannustaa valitsemiaan kohderyhmiä hyvinvoinnin edistämiseen mm. vertaistuen mahdollistamisen, viestinnän, ohjauksen ja terveellisten elämäntapojen avulla.
Tiera Vire on erinomainen tapa tukea kuntatoimijoiden strategioihin kirjattua tavoitetta edistää kuntalaisten hyvinvointia, terveyttä ja elämänlaatua.
Mobiililaitteella ja tietokoneella toimiva palvelu on toimialariippumaton. Palvelun tarjoavan kuntatoimijan ja sen käyttäjien lisäksi käyttäjäryhmiin voidaan lisätä esimerkiksi tukea tarjoavia säätiöitä, yhdistyksiä ja yrityksiä sekä heidän tarjoamiaan sisältöjä ja palveluita. Tiera Vire on käyttöönotettavissa välittömästi.
Ilmoittaudu tästä webinaariimme 25.3.2020 klo 10-11 kuulemaan, miten oma organisaatiosi voi hyötyä Tiera Vireestä!
Ratkaisun sisältöä, käyttötapoja ja mahdollisuuksia eri toimialoille esittelevät ratkaisua jo hyödyntävät Kemin asiantuntijat yhdessä Tieran kanssa:
Pekka Tiitinen, opettaja, TtM, fysioterapeutti, Suomen liikkuvin ammattiopisto Lappia
Olli Kelhä, opettaja, Vuoden liikunnanopettaja 2020, pro admin -käyttäjä, Kemin kaupunki
Aija Lähdesmäki, ratkaisupäällikkö, aija.lahdesmaki@tiera.fi, 040 575 4908
Webinaari järjestetään Skype-kokouksena ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.
Kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen on kaikkien kuntatoimijoiden yhteinen tehtävä. Ihmisten hyvinvointi rakentuu arjessa, kaikissa niissä palveluissa, joita kuntalaiset käyttävät. Hyvinvoinnin osatekijöihin kuuluvat terveyden ohella muun muassa aineellinen elintaso, työ, koulutus, mahdollisuus osallistua päätöksentekoon, sosiaaliset suhteet ja ympäristö.
Hyvinvoinnin edistämiseen suunnattu ennaltaehkäisevä työ tuo merkittäviä rahallisia säästöjä sosiaali- ja terveydenhoidossa. Käynnissä olevassa sote-uudistuksessa yhtenä päätavoitteena on, että perustason palveluja vahvistetaan ja painopistettä siirretään ehkäisevään työhön. Tavoitteena on varmistaa, että palvelut vastaavat ihmisten tarpeisiin ja ongelmiin voidaan puuttua ajoissa.