8.7.2013

Uusi toimitusjohtaja Jyrki Halttunen johtaa Tieran uuden kasvuvaiheen rakentamista

Tiera uudistuu asiakaslähtöiseksi osaamisorganisaatioksi

Uusi toimitusjohtaja Jyrki Halttunen johtaa Tieran uuden kasvuvaiheen rakentamista 5.8.2013 alkaen 

Ari Ikonen on toiminut Kuntien Tiera Oy:n toimitusjohtajana vastaten yhtiön toiminnan käynnistämisestä ja vaativien ensimmäisten vuosien johtamisesta. Ari Ikonen on irtisanoutunut Tieran palveluksesta ja hän jättää Tieran toimitusjohtajan tehtävät 4.8.2013. Osana Tieran uudistusta on Jyrki Halttunen nimitetty Tieran uudeksi toimitusjohtajaksi 5.8.2013 alkaen.

Jyrkillä on laajaa kokemusta sekä liiketoiminnan kehittämisestä että asiakasyhteistyöstä ja osaamiskeskuksista. Hän on toiminut muun muassa Cap Geminin, Nokian sekä Nokia Networksin palveluksessa eripuolilla Eurooppaa sekä Aasiaa. Pitkän Nokia-uran jälkeen Jyrki palasi Suomeen ja aloitti vuonna 2011 Uros-nimisen start-up tietoliikenneyrityksen myynti- ja markkinointijohtajana vastaten globaalisti yhtiön myynnistä.

Suomen koko kuntakenttä ja samalla kuntien omistama Kuntien Tiera Oy elää nyt vahvaa murroskautta. Toimintaympäristön epävarmuus sekä käynnissä olevat kansalliset muutokset ovat vaatineet Tieralta sekä toimintansa sopeuttamista että valmiutta uudistumiseen. Tiera onkin siirtymässä uuteen kasvuvaiheeseen ja samalla uudistamassa toimintaansa entistä asiakaslähtöisemmäksi. Syksyllä toteutettavan muutosohjelman tiekartta on valmis ja muutosprosessin ensimmäiset toimenpiteet on jo toteutettu. Työ jatkuu elokuussa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tieran uudesta vaiheesta ja siihen liittyvästä kehitystyöstä kerromme lisää elokuussa.

Lisätietoja:
Markku Silen
p. 040 647 3717
markku.silen(at)tiera.fi