3.9.2019

Tiera uudistaa organisaatiotaan

Kuntien Tiera muutti organisaatiorakennettaan 1.9.2019 alkaen vastaamaan paremmin yrityksen tavoitetta toimia kuntatoimijoiden kokonaisvaltaisena kumppanina ja toiminnan uudistajana.

ICT-palvelut-yksikön (entinen Infra-palvelut) tavoitteena on vapauttaa omistaja-asiakkaidemme aikaa toiminnan digitalisointiin ottamalla vastuu ICT-infran ja -sovellusten hoidosta sekä tukemalla tietohallintoa ja sen kehittämistä. Yksikköä johtaa edelleen nyt Tieran varatoimitusjohtajaksi nimitetty Sakari Luotonen.

Toiminnanohjausyksikkö ja Sote- ja kuntaratkaisut yhdistyivät uudeksi Digiratkaisut-yksiköksi, joka tukee omistaja-asiakkaitamme toiminnan digitalisoinnissa sekä valmiilla ratkaisuilla että laaja-alaisella asiantuntijuudella. Yksikköä vetämään on nimitetty johtaja Pauli Päivärinta.

Uutena yksikkönä aloittaa Asiakkuudet-yksikkö, jota vetää johtaja Kari Hyvönen. Asiakkuudet-yksikkö kokoaa yhteen Tieran asiakasvastaavat, jotka toimivat eri puolilla maata ja pystyvät näin tarjoamaan paikallista palvelua lähellä asiakkaitamme.

”Tiera haluaa tukea asiakkaidensa toiminnan uudistamista ja parantaa jatkuvasti asiakkailleen tarjoamiaan palveluita. Uuden organisaation myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kokonaisvaltaisemmin ja laaja-alaisemmin,” sanoo toimitusjohtaja Jyrki Halttunen.

Yhteyshenkilömme löytyvät tiera.fi:n Ota yhteyttä -sivulta.