23.9.2019

Tiera hankkii Sarastian ICT-liiketoiminnan

Sarastia Oy ja Kuntien Tiera Oy ovat sopineet, että Sarastian ICT-liiketoiminta siirtyy Tieralle liiketoimintakaupalla, jonka molempien yhtiöiden hallitukset ovat hyväksyneet. Kaikki Sarastian nykyiset sopimukset siirtyvät kaupan mukana, ja nykyisten asiakkaiden palvelut jatkuvat ennallaan. Siirtyvän liiketoiminnan suurimpia asiakkaita ovat Hämeenlinna, Janakkala ja Hattula.

Liikkeenluovutus tapahtuu 1.12.2019, jolloin palveluja tuottava henkilöstö siirtyy Tieralle vanhoina työntekijöinä. Henkilöstö jatkaa työtään nykyisissä tiloissa Hämeenlinnassa, ja palvelun tueksi saadaan koko Tieran valtakunnallinen palveluorganisaatio sekä kuntakenttää varten hiotut prosessit.

”Sarastian pääliiketoimintaa ovat talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä ohjelmistoliiketoimintaan liittyvät ratkaisut. Järjestely selkeyttää edelleen Sarastian keskittymistä näihin”, kertoo Sarastian toimitusjohtaja Mika Kantola. ”Tiera on sekä Sarastian että asiakkaiden palvelujen turvaamisen näkökulmasta paras kumppani järjestelyn osalta”, Kantola jatkaa.

”Kaupan myötä Tiera vahvistaa edelleen asemaansa johtavana kuntakentän ICT-palvelujen toimittajana”, kertoo Tieran varatoimitusjohtaja Sakari Luotonen. ”Tiera on tehnyt Sarastian kanssa muutakin yhteistyötä. Kuntakentän palveluntuottajina Sarastia ja Tiera täydentävät erinomaisesti toisiaan”, Luotonen jatkaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Mika Kantola, Sarastia Oy
040 831 6409, mika.kantola@sarastia.fi

Varatoimitusjohtaja Sakari Luotonen, Kuntien Tiera Oy
050 584 2174, sakari.luotonen@tiera.fi