29.5.2023

Teemu Immonen nimitetty Tieran henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Teemu Immonen on nimitetty Tieran henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 20.4.2023 alkaen. Teemu Immonen vastaa roolissaan Tieran henkilöstöhallinnosta ja henkilöstöstrategian suunnittelusta ja toimeenpanosta, sekä henkilöstön osaamisen kehittämisestä.   

Teemulla on lähes 30 vuoden kokemus monipuolisista HR-tehtävistä isoista kansainvälisistä yrityksistä, kuten Accountor Services Oy, Huhtamäki Oyj, ICL Invia Oy TietoEnator Oyj ja Orion Oyj. Teemun monipuolinen HR-tausta erilaisissa henkilöstön kehittämis- ja johtoryhmätehtävissä tulee olemaan avuksi Tieran kasvulle.     

– Toivotan Teemu Immosen lämpimästi tervetulleeksi Tieralle! Teemussa yhdistyvät vahva kansainvälinen HR-kokemus ja liiketoimintaosaaminen. Luotan hänen kyvykkyyteensä Tiera-hengen ja kulttuurin rakentamissa sekä työyhteisömme hyvinvoinnin ja osaamisen edistämisessä. Tiera on kasvanut voimakkaasti viime vuosina sekä liikevaihdolla että henkilöstömäärällä mitattuna ja Teemu vahvistaa vankalla kokemuksellaan myös Tieran johtoryhmää, sanoo Tieran toimitusjohtaja Jyrki Halttunen. 

Lisätietoja: 

Jyrki Halttunen, toimitusjohtaja, Kuntien Tiera Oy 
Puh. 045 888 7220 
jyrki.halttunen@tiera.fi 

Teemu Immonen, henkilöstöjohtaja, Kuntien Tiera Oy
Puh. 050 577 4069
teemu.immonen@tiera.fi