17.5.2023

Sulava ja Meltlake voittivat kilpailutuksen Tiera 365:n Microsoft 365 Modernin työn asiantuntijapalveluista

Tiera 365 -palveluun kuuluvat lisenssien lisäksi kattavat Microsoftin tuotteiden käyttöönottoa ja käyttöä tukevat asiantuntijapalvelut. Nämä asiantuntijapalvelut Tiera kilpailuttaa kevään aikana viitenä eri kokonaisuutena:

  1. Microsoft 365 Moderni työ
  2. Microsoft Azure ja tietoturva
  3. Koulutuspalvelut
  4. Dynamics 365 CRM ja Power Platform
  5. Dynamics ERP

Kokonaisuuden yksi (Microsoft 365 Moderni työ) kilpailutus on saatu päätökseen. Microsoft 365 Modernin työn palveluihin kuuluu mm. Copilot, Intranet, Teams, Viva, tietotyön pelikirja, modernin työn valmentaja, tiekartta ja paljon muita Microsoft 365:n ympärillä olevia ominaisuuksia. Tieran omistaja-asiakkaat voivat hankkia ilman omaa kilpailutusta näitä ratkaisuja käyttöönottoon, ylläpitoon, jatkuviin palveluihin ja muihin kehitystyötä vaativiin projekteihin.

Tiera teki sopimuksen kahden tarjouskilpailun voittaneen toimittajan Sulavan ja Meltlaken kanssa. Näiden sopimuksien myötä voimme tarjota kunnille ja hyvinvointialueille laadukkaita ja hinnoiltaan kilpailukykyisiä Microsoft 365 Modernin työn asiantuntijapalveluita.

”Sulava on ollut perustamisvuodestamme 2010 lähtien Suomen visionäärisin ja menestyin Microsoftin modernin työn kumppani. Olen todella iloinen siitä, että voimme tämän sopimuksen myötä tuoda osaamisemme kaikkien Tieran asiakkaiden käyttöön.” iloitsee Sulavan toimitusjohtaja Aki Antman.

Microsoft 365 Moderniin työhön sisältyy niin organisaation laajuisia Teams- ja Intranet-kokonaisuuksia, kuin yksittäisen käyttäjän työn tehokkuuteen tarkoitettuja työn osa-alueita. Microsoftin Copilot ulottuu myös Microsoft 365 Modernin työn osa-alueelle, joten myös uudemmat teknologiat on otettu huomioon kilpailutuksessa.

“Julkisella puolella moderniin työhön liittyvä teknologia ja työtapojen kehitys on erityisen arvokasta, sillä se heijastuu suoraan myös kansalaisten arkeen. Siksi olemmekin Meltlakella äärimmäisen iloisia mahdollisuudesta päästä kehittämään ja sujuvoittamaan kuntien, kaupunkien ja hyvinvointialueiden kanssa sisäistä työtä ja työntekijäkokemusta hyödyntämällä laaja-alaisesti M365-teknologian tarjoamia mahdollisuuksia”, kommentoi Karoliina Kettukari, Head of Modern Work, Meltlake.