30.9.2019

RHL-Datan ICT-liiketoiminta siirtyy Tieralle

RHL-Data Oy ja Kuntien Tiera Oy ovat sopineet, että RHL-Datan ICT-liiketoiminta siirtyy Tieralle liiketoimintasiirrolla. Kaikki RHL-Datan nykyiset sopimukset siirtyvät Tieralle, ja nykyisten asiakkaiden palvelut jatkuvat Tieran tarjoamina. Siirtyvän liiketoiminnan asiakkaita ovat Riihimäki, Hausjärvi, Loppi ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä.

Liikkeenluovutus tapahtuu 1.10.2019, jolloin palveluja tuottava henkilöstö siirtyy Tieralle vanhoina työntekijöinä.

Liiketoimintasiirto takaa asiakkaille jatkuvuutta ja uuden kehityskumppanin sekä henkilöstölle monipuoliset kehittymismahdollisuudet, kertoo RHL-Datan toimitusjohtaja Salla Hellman.

Kaupan myötä Tiera vahvistaa edelleen asemaansa johtavana kuntakentän ICT-palvelujen toimittajana ja tekee Tierasta todella vahvan toimijan Kanta-Hämeessä, kertoo Tieran varatoimitusjohtaja Sakari Luotonen.

Olemme Tieralla innoissamme mahdollisuudesta avata toimipiste Riihimäelle. Lisäksi siirtyvän henkilöstön palveluiden tueksi on mahdollista saada koko Tieran valtakunnallinen palveluorganisaatio sekä omistajiemme kanssa kuntakenttää varten yhdessä rakennetut toimintatavat, kertoo Tieran liiketoimintajohtaja Jyri Lehtonen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Salla Hellman, RHL-Data Oy
019 758 5006, salla.hellman@rhl-data.fi

Varatoimitusjohtaja Sakari Luotonen, Kuntien Tiera Oy
050 584 2174, sakari.luotonen@tiera.fi

Liiketoimintajohtaja Jyri Lehtonen, Kuntien Tiera Oy
044 907 24764, jyri.lehtonen@tiera.fi