7.3.2019

PSOP:in ja Suomi.fi-viestit-palvelun integraatio valmis

Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmä PSOP:in ja Suomi.fi-viestit-palvelun integraatioprojekti saatiin onnistuneesti päätökseen helmikuun lopussa 2019. Palveluseteli- ja ostopalvelujärjestelmästä on nyt mahdollista lähettää palveluseteli ja muut ostovoimat asiakkaan sähköiseen Suomi.fi-postilaatikkoon, ja tästä eteenpäin automatisoituna paperipostina perinteisiä postitusmenetelmiä suosivien asiakkaiden postilaatikkoon.

Viranomaistiedotteiden sähköinen vastaanotto poistaa postitukseen liittyvät kustannukset järjestäjältä kokonaisuudessaan. Myös, tulostus-, kuoritus- ja postitusprosessien sähköistäminen laskee kustannuksia huomattavasti paperipostia suosivien asiakkaiden osalta.

Viestit-palvelua hyödynnetään myös reaaliaikaisten kirjattujen palvelutapahtumien välittämisessä automaattisesti asiakkaalle.  Näin vastataan palveluun liittyviin läpinäkyvyyden, monikanavaisuuden ja saatavuuden vaatimuksiin.

”Kuntalaiset ja heidän tarpeensa ovat julkisten palveluiden kehittämisen keskiössä. PSOP:in ja Viestit-palvelun integraatiolla tuemme palveluiden digitalisaation kehittymistä ja annamme kuntalaisille paremmat mahdollisuudet seurata omia palveluitaan,” sanoo liiketoimintapäällikkö Sari Koljonen.

Jo yli 100 000 suomalaista saa tiedotteet, päätökset ja muut tärkeät viranomaisviestit paperipostin sijaan sähköisesti suoraan Suomi.fi-verkkopalveluun ja Suomi.fi-mobiilisovellukseen.

Toivomme, että PSOP:in kattavan Viestit-palvelun käyttöönotto kannustaa virkamiehiä hiihtämään muutaman lisäkilometrin #virkamiehetladulla-haasteeseen liittyen: https://virkamiehetladulla.fi/.

Lisätietoa:

Sari Koljonen
Liiketoimintapäällikkö, Parasta palvelua
040 556 8201
sari.koljonen@tiera.fi