17.11.2020

Tiera lanseeraa digitaalisen Parempi Koulupäivä -kampanjan tukemaan oppilaiden hyvinvointia

Parempi Koulupäivä -kampanja mahdollistaa kunnille koululaisten hyvinvoinnin ja oppimisen tukemisen laajamittaisesti. Opettajille se mahdollistaa oppilaiden aktivoinnin ja tukemisen digitaalisessa yhteisössä.

Kampanja toteutetaan Tiera Vire -palvelussa, jonka osallistuva kunta saa käyttöönsä kahdeksi kuukaudeksi etuhintaan. Tilatessasi Tiera Vireen kampanjahintaan kunnan käyttöön saat Tiera Vire -palvelun ominaisuudet räätälöitynä kouluympäristöön!

Parempi Koulupäivä -kampanja on mahdollista lanseerata kuntasi kouluille alkuvuonna 2021.

Kysy lisää Asiakkuudet -yksikön yhteyshenkilöiltä >>

Parempi Koulupäivä -kampanjassa haastetaan koululaiset konkreettisiin tekoihin koulupäivän parantamiseksi. Teot kannustavat liikuntaan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja oppimista tukeviin tapoihin. Kunnan koulut kisailevat keskenään leikkimielisessä haasteessa. Oppilaat osallistuvat haasteeseen keräämällä itselleen ja koululleen hyvinvointipisteitä Tiera Vire -sovelluksessa.

Tiera Vire -palvelu lisää tutkitusti myös yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta, mikä on noussut aivan uuteen arvoon tilanteessa, jossa fyysisiä kontakteja rajoitetaan.

”Lanseeraamme kampanjan, koska haluamme tarjota kouluille konkreettisia ratkaisuja haastavaan koronatilanteeseen. Olemme suunnitelleet kampanjan niin, että kunnan on helppo lähteä liikkeelle ja tarjota kouluille kokonaisuus,  joka vastaa moniin kouluissa esille nousseisiin tarpeisiin. Helppous näkyy esimerkiksi siinä, että palvelun hallinnointi on hyvin kevyttä.”

– Anne-Maarit Paunonen, tuotantopäällikkö, Kuntien Tiera

“En olisi uskonut, kuinka mukavaa haasteen tekeminen on,  ja kuinka paljon liikunta rauhoittaa mieltä. Olen säännöllisen liikunnan harrastamisen jälkeen huomannut, että unenlaatu on parantunut, etätunneilla jaksoi keskittyä paremmin ja painoakin putosi. Erittäin onnistunut kampanja!”

– Aiempaan kampanjaan osallistunut lukion oppilas, Turku

Nyt on hyvä aika tehdä päätös ja haastaa kuntasi koulut mukaan, koska tarjoamme Tiera Vire -palvelua maaliskuun 2021 loppuun saakka etuhintaan Parempi Koulupäivä -kampanjan toteuttamiseen.

Tule mukaan kampanjaan ottamalla omalla alueellasi toimivaan Tieran asiakasvastaavaan yhteyttä, ja saat Tiera Vire -etuhinnat käyttöösi sekä ohjeet kampanjaan osallistumiseksi!

Ota yhteyttä – kerromme lisää >>